Voltaj la Kiss FM: „Suntem o gaşcă şi în afara scenei”

Călin Goia, Gabi Constantin şi Oliver Sterian de la Voltaj au fost marţi invitaţii Andreei Remeţan în studioul Kiss FM, unde au răspuns online la întrebările postate de fani pe pagina de Facebook a Kiss FM. Cei trei invitaţi au lansat cu această ocazie, pe pagina de Facebook a Kiss FM, şi un lyric video cu noul lor single, 'Ultima secundă'.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInvitaţii le-au declarat fanilor că pregătesc un concert la Sala Polivalentă pe 20 martie 2014 şi că, peste două săptămâni, vor lansa şi un videoclip al piesei 'Ultima secundă'.

„Cum vă întelegeţi în afara scenei? Ce relaţie aveţi?”, a fost una dintre numeroasele întrebări puse de fani. „Foarte bine! Suntem o gaşcă şi în afara scenei... acum”, au răspuns artiştii la Kiss FM.

Cei trei invitaţi le-au mărturisit fanilor că iubesc toate albumele Voltaj în egală măsură. „E greu de ales... Albumele sunt ca nişte copii pentru noi, le iubim pe toate”, au declarat ei.

De asemenea, cei trei artişti au fost rugaţi să le transmită un mesaj ascultătorilor Kiss FM.

„Noi avem acelaşi mesaj de fiecare dată: să-şi trăiască viaţa ca la 20 de ani. Ce scrie în buletin e mai puţin important. Am văzut oameni de 50 de ani care ştiau să se distreze mai bine decât unii de 20. Indiferent de vârstă trebuie să rămâi în suflet tânăr”, a declarat Călin Goia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate