Voltaj, singura trupa din Romania care sustine concerte… secrete - VEZI cum e posibil

Te afli in club. Muzica se opreste brusc, luminile se sting. Oamenii se uita unii la altii, neintelegand se se intampla. Din boxe incep sa rasune acorduri cunoscute. Incet, incet incepi sa dezlegi misterul, descoperi ca pe scena si-au facut aparitia baietii de la Voltaj. Publicul este in delir. Nu, nu este gluma: s-a intamplat weekendul trecut intr-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Brasov, unde trupa Voltaj a sustinut primul concert… secret.

novalue

Daca, pana acum, eram obisnuiti cu evenimente promovate in fel si chip, baietii de la Voltaj schimba regulile si lanseaza seria concertelor surpriza.

“Totul a pornit de la un experiment pe pagina noastra de Facebook -  fanii trebuiau sa ghiceasca locatia urmatorului nostru concert. Au ghicit destul de multi, dar ce este mai important este ca locatia si implicit castigatorii i-am anuntat abia  in dimineata urmatoare concertului, asa ca nimeni, absolut nimeni in afara de managementul clubului nu stia ce planuri avem.”

, povesteste Calin Goia Calin, Gabi, Prunus, Oliver si Adrian sunt singurii artisti din Romania care au curajul de a urca pe o scena si a sustine un concert inopinat.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

“Am avut ceva emotii, nu stiam care va fi reactia publicului care, spre deosebire de alte concerte, nu venise pentru noi, dar a fost exceptional si promitem ca asta a fost doar inceputul seriei de concerte surpiza.”, continua Calin.

Ca e vorba despre “20”, “Da vina pe…” sau Pic pic”, cei prezenti au cantat, vers cu vers, fiecare piesa a baietilor. Iar acesta a fost doar inceputul, pentru ca Voltaj va continua seria concertelor surpriza pana in primavara anului viitor. Totul va culmina cu “Meci de box”- un mega concert pe care baietii il vor sustine la Sala Polivalenta, din Bucuresti.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies