Vom fi testaţi în masă de la 1 iunie, în mod gratuit! Ce se întâmplă cu cei care refuza testarea

Vom fi testaţi în masă, după 1 iunie! Numai cine nu vrea nu va şti dacă are sau nu noul coronavirus. Testările vor fi gratuite şi fac parte din mai multe programe derulate simultan de autorităţi. Data coincide cu începutul celei de-a doua etape de relaxare, la care românii deja visează cu ochii deschişi.

Distribuie pe:

VIDEO | Vom fi testaţi în masă de la 1 iunie
VIDEO | Vom fi testaţi în masă de la 1 iunie


In articol:

  Testarile vor incepe după 1 iunie, dată de la care ministrul Sanatatii speră sa intram pe o panta descendenta a imbolnavirilor.

  Se vorbeste despre zeci de mii de teste ale căror rezultate urmează să îi ajute pe medici să calculeze dacă din toamnă ne aşteaptă un nou val de îmbolnăviri COVID.

  In paralel cu testarea Ministerului Sanatatii, primaria Capitalei a revenit si ea asupra propunerii din urma cu 2 luni si demareaza un studiu in care va evalua 11 mii de voluntari.

  Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

  Citeste si: Alte 21 decese din cauza coronavirus. Bilanţul a ajuns la 982

  Oamenii privesc însă cu ochi destul de critici aceste studii pe care vor să le facă autorităţile.

  Iar asta se vede cel mai bine in toate cele peste 2 mii de mailuri cu propuneri pentru perioada de relaxare, primite pana acum pe adresa Ministerului Sanatatii.

  Citeste si: Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră după audiere din Camera Deputaţilor

  Insa ca sa beneficieze de o perioada de relaxare in limitele impuse de lege, romanii ar putea avea nevoie in mod obligatoriu de testarea gratuita pe care deocamdata cei mai multi o refuza.

  Aceeasi testare în masă ar putea sa scoata la iveala un numar mult mai mare de imbolnaviri si implicit o evolutie pandemica de care nimeni nu stia.

  Citeste si: Din 15 mai, purtarea măștii devine obligatorie! Unde vom fi obligați să o purtăm? Anunțul autorităților

  Daca testarile ar incepe la inceputul lui iunie, o luna mai tarziu am putea avea prima analiza oficiala asupra evolutiei pandemiei dar si un plan de actiune pentru a gestiona etapa a doua de acesteia, care ar putea incepe in toamna.

  Galerie foto 
  Citește și:

  Fotografia inedită postată de Nicușor Dan, după ce a câștigat Primăria Capitalei! Gabriela Firea nu se aștepta la acest gest

  Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 28 septembrie, prima parte Vezi emisiunea Online

  Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

  Rezultate parțiale Alegeri Locale București: Gabriela Firea 39 %, Nicușor Dan 47,2%, Traian Băsescu 8,6 %

  Rezultate finale Alegeri Locale 2020! Date oficiale BEC. Live Update cu numărătoarea voturilor

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies