Vor avea loc mari schimbări în viața Prințului Harry! Carmen Harra dezvăluie ce se va întâmpla cu monarhia: "Se încheie o eră, Meghan îi va fi alături" | EXCLUSIV

Vedete

Vor avea loc mari schimbări în viața Prințului Harry! Carmen Harra dezvăluie ce se va întâmpla cu monarhia: "Se încheie o eră, Meghan îi va fi alături" | EXCLUSIV

Carmen Harra a făcut noi previziuni. Ce se va întâmpla cu Harry și monarhia?

Carmen Harra a făcut mai multe predicții pentru anul 2023, într-un interviu acordat Corneliei Ionescu. Carmen Harra a vorbit atât despre ce se va întâmpla din punct de vedere economic și politic în lume, dar și despre pandemia de COVID, și despre sfârșitul războiului din Ucraina. Harra consideră că 2023 este anul în care războiul se poate încheia, deși în 2024 ar putea începe un altul mondial. Carmen Harra a vorbit și despre Prințul Harry și dezvăluirile sale, dar și despre viitorul Regelui Charles.

Moartea Reginei a schimbat destinul monarhiei

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre anul 2023, printre care situația Regatului Unit. Moartea Reginei Elisabeta a II-a și-a pus o mare amprentă asupra monarhiei. Practic, Carmen Harra susține că această formă de guvernământ va dispărea, iar anul acesta se fac pașii premergători ai acestui fenomen.

"În momentul în care Regina Angliei iese din scena politică, se încheie o mare eră în evoluția imperiilor care au dominat.

O să fiți uluiți de ce o să se întâmple. Cade tot sistemul de guvernământ mondial. De aceea ies la lumină toate adevărurile ascunse. Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public. De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles. Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj.
A trebuit să se încheie o eră. S-a încheiat era după moartea Reginei și s-a deschis o altă eră. Anglia care a fost întotdeauna dominată de monarhie, nu va mai fi în viitor. Schimbările încep să devină vizibile pe parcursul acestui an."
, a declarat Carmen Harra.

Ce se va întâmpla în viața Prințului Harry?

Prințul Harry este protagonistul întâmplărilor din Anglia, mai ales că a și lansat o carte plină de dezvăluiri din sânul familiei regale.

Totul a venit ca un șoc, dar Carmen Harra ne avertizează că e doar începutul. Prințul Harry își va face dreptate și va scoate la lumină și mai multe secrete ale familiei sale.

"Demult voia să le spună, dar atâta timp cât a fost Regina, totul s-a ținut sub control. Nu a avut nicio putere să se exprime liber, iar poate dacă se încheie acestă etapă, el este pionul care intră în față ca să arate dedesubturile monarhiei, să arate de fapt ce s-a întâmplat, de care omenirea nu a știut atâta vreme.

Devine un pion, un catalist al transformării unui sistem de guvernământ. Demult s-a urmărit să fie îndepărtat și el a știut, pentru că el știe care este proveniența lui. Adevărurile încă nu au ieșit total la lumină, mai avem de așteptat. O să iasă la iveală ce s-a întâmplat cu Diana și el știe, îi este foarte greu să o ierte pe mama lui, așa cum îi este greu să o ierte pe Camilla. El are traumele lui și vorbește deschis despre suferințele lui din copilărie, ca tânăr, ca adolescent, ca și dorința lui de a se rupe de acest sistem ierarhic care devine bolnav."
, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni despre relația Prințului Harry cu Meghan

Clarvăzătoarea a vorbit și despre relația lui Harry cu Meghan. Aceasta vede un viitor strălucit și un cuplu foarte unit în cele ce urmează. Ducele de Sussex are mai mult ca niciodată nevoie de un sprijin, iar acela va fi chiar soția lui. 

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

"Eu zic că relația cu Meghan va rezista, pentru că Meghan îi înțelege spiritul. Ea vine dintr-o altă lume, o lume liberă. Ea vrea să îl tragă spre o altă lume, să îl rupă de dogma monarhiei. El este foarte influențat de ea, iar la ora actuală este singur. În bătălia lui cu monarhia este doar el și o are aliată pe Meghan. El joacă un rol și rămâne în istorie în felul ăsta, mult mai mult decât rămân alții din monarhie.", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!