Vor deveni sau nu părinți Viorela și Ștefan de la Puterea Dragostei? Cum s-a fotografiat fosta concurentă

Viorela și Ștefan au demonstrat încă de la început că iubirea învinge, iar totul s-a concretizat printr-o cerere în căsătorie. Acum, dacă a primit inelul, oare e și gravidă?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Viorela și Ștefan, foști concurenți Puterea Dragostei, au demonstrat în repetate rânduri că se iubesc foarte mult și țin mult unul la celălalt. Mai mult decât atât, Ștefan a făcut un pas important în relația lor, și anume faptul că a cerut-o pe frumoasa fostă concurentă de soție.

Iar acum vine cea mai populară întrebare din ultima perioadă adresată Viorelei de la Puterea Dragostei: este sau nu gravidă? O parte din susținătorii ei au scris în comentarii că Viorela ar purta în pântece un copil, dar care este, de fapt, adevărul?

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei s-a schimbat! Ce se întâmplă cu fostul concurent și cum a ajuns să arate acum

fara descriere

Citeste si: Mary și Jador s-au ”târât” pe jos la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut Beni, iubitul concurentei

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei s-a pozat sexy în baie, însă toți au râs când au văzut poza

Viorela a fost cerută în căsătorie

Cei doi foşti concurenţi de la Puterea dragostei se căsătoresc. După ce s-au cunoscut şi s-au cuplat în emisiunea de la Kanal D, Viorela şi Ştefan au decis să ducă relaţia lor la alt nivel. Viorela a postat pe contul ei de Instagram poze cu inelul de logodnă primit de la Ştefan.

"Am spus da! Te iubesc enorm. Cea mai fericită zi", a scris Viorela pe contul de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate