Votul la țară, experiență românească! Ce explicație oferă președintele unei secții de votare din Giurgiu, după ce două persoane au intrat în aceeași cabină să voteze

Până la această oră, au votat în mediul rural ... milioane de români! Mulţi au mers până la secţia de votare pe drumuri desfundate, care n-au văzut niciodată asfaltul. Alţii, sătui de promisiunile politicienilor, au rămas acasă! În unele sate au existat şi incidente legate de alegătorii care au intrat câte doi în cabină. Explicaţiile celor implicaţi sunt năucitoare.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

"De ce, n-are voi doi, două persoane? Staţi puţin: dumneavoastră sunteţi preşedintele de secţie şi ne întrebaţi dacă au voi sau nu au voie 2 persoane? Păi, dumneavoastră mă interogaţi. Nu vă înterogez, vă întreb!"

De la aceste imagini surprinse în secţia de votare din comuna Singureni a început scandalul. În fotografie vedem 2 persoane în aceeaşi cabină de vot.

Citeste si: Alegeri prezidentiale 2019: incidente în cabina de vot

Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Dan Barna: După cum arată estimările, jucăm la câteva mii de voturi

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Incident în fața locuinței lui Ion Iliescu! De ce a intervenit poliția

Legea permite asta, dar în anumite condiţii. Preşedintele secţiei, după câteva clipe, îşi modifică explicaţia.

De fapt, de la primar aflăm că cei cu dizabilităţi nu ajung la secţia de votare.

Până la urmă, oamenii au ajuns să voteze. În alte locuri, drumul e o piedică în calea celor care vor să iasă din sat. Aşa arată drumul către Chirculeşti, la numai 20 de kilometri de Capitală.

Domnul Vasile a votat încă de dimineaţă. Şi-a ales preşedintele, dar aşteptările nu sunt legate de politica externă. Omul vede lipsurile din faţa bătăturii.

Din micuţa sa gospodărie, domnul Vasile înţelege bine politica. E ca o negociere în care şi alegătorii trebuie să primească ceva.

Statisticile arată că satele României sunt tot mai îmbătrânite. Lipsa infrastructurii şi a locurilor de muncă îi alungă pe tineri.

Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Un nou exit poll indică cine va intra în turul doi. Cifrele momentului

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate