„Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos: „Mulțumesc bunului Dumnezeu că am reușit să ajung pe muntele sfânt”

Amicii lui Marian Vasile au aflat că „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat că „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos. Marian Vasile a devenit cunoscut drept ”vraciul” Denisei Manelista, după ce a încercat în zadar să găsească leac pentru suferința cântăreței decedate la doar 27 de ani, în vara lui 2017.

Citeste si: Lovitură grea pentru sora Denisei Răducu! Adelina pierde drepturile de autor! Scandal uriaș pe moștenirea cântăreței EXCLUSIV

Citeste si: ”Vraciul” Denisei Manelista, filmări șmechere cu tipe sexy și mașini de lux! FOTO

Citeste si: Îl mai știi pe Florin Pește? Ce mai face manelistul care a ajutat-o pe Denisa Răducu să se lanseze în muzică

„Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos. Marian Vasile s-a vindecat de cancer 

Fire credincioasă, mai ales după ce s-a vindecat de un cancer, Marian Vasile se roagă des la mânăstiri. Zilele trecute, el a fost cu mai mulţi amici pe Muntele Athos şi s-a bucurat din plin de momentele speciale petrecute acolo. (vezi cum şi-a tatuat un admirator portretul Denisei Manelista)

fara descriere

„Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos: "Dumnezeu să vă ajute la toți!"

E clar că „Vraciul” Denisei Manelista s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos. “Mulțumesc bunului Dumnezeu că am reușit să ajung pe muntele sfânt și vă asigur că m-am rugat și pentru sănătatea și prosperitatea voastră a tuturor prietenilor pe care-i cunosc personal sau nu. Dumnezeu să vă ajute la toți!”, a postat Marian Vasile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate