LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Vrajitoarea Vanesa, santajista Oanei Zavoranu, a fost condamnata la sapte ani de puscarie! Vezi ce alte "regine ale magiei negre" vor petrece ani grei in temnita!

Vrajitoarele sunt judecate pentru fapte cu violenta, inselaciune si marturie mincinoasa. Ele ii amenintau cu moartea, dar si cu magia neagra pe cei pe care ii pacaleau.

Distribuie pe:

fara descriereRoxana Lider, zisa Vanesa

Vrajitoarele au primit pedepse dure la Tribunalul Bucuresti, fiind găsite vinovate de talharie, anunta Evenimentul Zilei: ,,Vanesa”- Roxana Lider - nepoata Sidoniei a fost condamnata la sapte ani de inchisoare, ,,Luminita" - Andreea Lider, Regina Magiei Negre, a primit 15 ani de inchisoare, ,,Anita" - Carmen Chivea, a primit sapte ani de inchisoare, ,,Varsovia"- Daniela Grecu - trebuie sa execute sapte ani de inchisoare, iar ,,Margareta" – Norvegia Miclescu – a primit 15 ani de inchisoare.

Condamnarile nu sunt definive si pot fi contestate la Curtea de Apel Bucuresti. Liderii clanului “Sadoveanu”, Remus si Achil Minca, trebuie sa execute cate 15 ani de inchisoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate