Vrea sa renunte la meseia ei? O prezentatoare tv si-a deschis un atelier de design vestimentar

Prezentatoarea de la jurnalul de stiri matinal şi-a îndeplinit, de curând, visul din copilărie: şi-a deschis atelier de design vestimentar.

novalue
Autor: I.M.D.

Olivia Păunescu este pasionată încă de mică de design vestimentar.

“Ţin minte ca mama îşi strica rochiile ei, pe care le primea de la rude din State, doar ca să ne facă mie şi surorii mele, haine  mai deosebite. Avem trei ani, pe piata nu se găseau atât de multe materiale frumoase şi de calitate. Am şi acum acasă câteva din acele rochiţe, am cerut la un moment dat să ne facă rochiţe  gen , cum văzuserăm noi la televizor.

O vreme, mama ne ducea la  croitoreasă, apoi şi-a luat maşină de cusut şi a continuat acasă să ne croiască  şi să ne  coasă rochii”, spune vedeta Antenei 1.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

La sugestia  prieteniilor şi a familiei, ea şi-a deschis un atelier de design vestimentar: ”Brandul s-a născut din dorinţa mea de a fi altfel, de a purta haine deosebite, altele decât cele din  magazin. Eu cred că cel mai important pas în a fi frumoasă într-o ţinută este să te simţi bine în ea şi neapărat acesta trebuie să se potrivească personalităţii tale. Acesta este şi principiul după care mă ghidez în  momentul în care creez  pentru prietenele mele”.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies