Stiri

Vrei să ai părul strălucitor şi să scapi de mătreaţă? Află cea mai ieftină metodă

Dacă doreşti să ai un păr sănătos şi strălucitor, există metode mult mai ieftine şi nu vei fi nevoită să mergi să cumperi produse ”de lux”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Vrei să ai părul strălucitor şi să scapi de mătreaţă? Află cea mai ieftină metodă

Ca să ai un păr sănătos şi strălucitor, trebuie să ai în casă un singur ingredient, şi anume uleiul de măsline.

Uleiul de măsline hidratează şi chiar face minuni! Uleiul trebuie aplicat pe părul umed, iar apoi capul trebuie acoperit cu o cască de duş. Timp de 20 de minute trebuie să stai aşa, iar tratamentul natural se face timp de o săptămână.

De asemenea, uleiul de măsline este foarte util pentru a reduce sau chiar pentru a elimina mătreaţa. Tratamentul este astfel: amesteci o linguriţă cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, apoi se aplică pe scalp. După ce a acţionat câteva minute, te poţi spălat pe cap.

Poate că ştiai sau nu, dar uleiul de măsline îndepărtează şi machiajul! Dacă nu mai ai demachiat, atunci poţi folosi ulei de măsline. Pe o dischetă demachiantă poţi pune ulei de măsline, apoi să îţi ştergi faţa. Ceea ce face uleiul de măsline este să dizolve fardurile. 

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune