Vrei sa dispari de pe internet cu tot cu informatiile personale? Uite cum poti sa o faci

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePentru a sterge un cont de Facebook este suficient sa accesati http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account si sa apasati pe butonul submit. La Facebook, spre deosebire de alte servicii, aveti doua optiuni, una de a va dezactiva contul si una de a-l sterge. Desi in ambele situatii contul nu mai poate fi vazut de nimeni, diferenta dintre cele doua este ca in cazul deactivarii contului toate informatiile voastra sunt pastrate pe serverele Facebook. Pentru a dezactiva contul accesati Account Settings si faceti click de deactivate account. Completati cele cateva campuri si si confirmati alegerea printr-un al doilea click pe ,,Deactivate My Account”. Daca ati optat pentru stergere, datele s-au pierdut definitiv. In schimb, daca ati optat pentru deactivare aveti posibilitatea sa va reactivati contul autentificandu-va din nou pe site si accesand un email pe care il veti primi de la Facebook.

Pentru a sterge un cont de Twitter accesati http://twitter.com/settings/accounts/confirm_delete . Ca o metoda alternativa, puteti folosi sectiunea Settings din contul de Twitter, urmat de un click pe Account. Pe pagina care va aparea exista un buton pentru dezactivarea contului ,,Deactivate my account.” Faceti click pe el si confirmati alegerea facuta. In cazul Twitter dezactivarea contului este identica cu stergerea deoarece contul nu se mai poate reactiva. Merita sa retineti ca numele de utilizator si adresa de email pot fi refolosite pentru un alt cont la doar 30 de zile dupa dezactivare.

Pentru a sterge un cont de Google, inclusiv servicii asociate gen Google+. YouTube, etc. accesati https://www.google.com/accounts/EditServices. Pentru a fi mai usor, puteti intai sa va autentificati pe Gmail si abia dupa aceea sa accesati adresa de mai sus. Merita retinut ca pe pagina respectiva aveti posibilitatea sa renuntati doar la serviciul de posta electronica Gmail sau sa stergeti toate informatiile aferente contului vostru Google.

In cazul Yahoo!, este de ajuns sa accesati https://edit.yahoo.com/config/delete_user. Procedura se finalizeaza reintroducand parola, completand codul Captcha si apoi click pe Terminate this Account.

Afla mai multe conturi pe playtech.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate