Vrei sã începi sã lucrezi într-un studio de videochat?

Te-ai gândit vreodatã cum ar fi sã-ți desfãșori activitatea într-un studio videochat? Știm cã de-asta ești aici.

Autor: Maria Burghelea

In articol:

Te-ai sãturat de clasicul program rigid de muncã, probabil și cu ore suplimentare, care nici mãcar nu îți asigurã acea stabilitate financiarã binemeritatã?

Te-ai sãturat sã trãiești de la o lunã la alta, sã nu-ți ajungã banii niciodatã și sã nu atingi independența financiarã, indiferent de eforturile depuse în timp?

E momentul sã începi o carierã de model într-un studio videochat București. De ce în București? Pentru cã aici ai parte de cele mai mari comisioane și de cele mai bune condiții din acest domeniu, aparatura este mai performantã, iar majoritatea studiourilor profesioniste se aflã aici.

Art Studio Bucuresti- unul dintre locurile cele mai potrivite pentru a începe cariera de model online- îți propune o super ofertã de angajare, oferindu-ți tot sprijinul necesar pentru a debuta sau continua în cariera de model, în cel mai bine plãtit domeniu de activitate la momentul actual.

Indiferent cã ești studentã, casnicã sau una dintre miile de fete care muncesc 8-12 ore pe zi pentru o sumã de bani cu care nu poți trãi decent de la o lunã la alta, poți începe sã lucrezi imediat! Studioul se

extinde în permanenţã, așa cã te poți angaja legal oricând te simți pregãtitã.

Suntem aici pentru a-ți oferi doar șase motive, cãci doar de atâtea ai nevoie, pentru a te convinge de sinceritatea informațiilor oferite.

Câștiguri și bonusuri cu mult peste media pieței

Doar gândește-te la faptul cã jobul de model online într-un studio videochat îți asigurã un venit impresionant, de mii de dolari lunar, care depãșește cu mult media salariilor normale din România.

Și asta pentru cã piața cãreia te adresezi este una globalã, iar renumeraţiile primite vor fi și ele la nivelul țãrilor din afarã.

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Ca și idee, la Art Studio Bucuresti veniturile în primele luni sunt în jur de 1000$, urmând sã creascã vizibil de la o lunã la alta- un model cu experiențã ajungând la peste 5000$ într-o singurã lunã! Ai un venit minim garantat care sã îți acopere cheltuielile lunare, comision pânã la 70%, bonusuri, concursuri cu premii în bani sau cadouri care sã te stimuleze în drumul spre succes.

Nu ai nevoie de experiențã!

Unul din avantajele de a lucra alãturi de un studio videochat București este acela cã ai alãturi o echipã care te susține în fiecare zi. Spre deosebire de alte domenii care cer ani întregi de experiențã, studioul profesionist îți oferã șansa de a deveni model fãrã un CV stufos.

Trainerii formați doar din personal feminin te învațã tot ce trebuie sã știi, te susțin, te îndrumã în momentele mai puțin plãcute, îți oferã sfaturi pentru a deveni mai bunã și te ajutã sã arãți impecabil în fața camerei. Tu vino doar cu determinarea, seriozitatea, implicarea și atitudinea naturalã!

Program de lucru flexibil

Încã studiezi, mai ai un job, sau, pur și simplu, preferi anumite ore în care sã lucrezi? Frumusețea unui studio videochat este cã poți alege intervalul de muncã potrivit ție. Poți alege sã lucrezi dimineața, ziua sau în turele de noapte, astfel încât sã poți gãsi acel echilibru între viața profesionalã și cea personalã.

Sigur, fiecare agenție are propriile reguli, însã, pentru a-și suplimenta veniturile, modelele aleg sã stea peste program – în mod volutar – ceea ce poate fi și cazul tãu, dacã doreşti asta. Nu îți este impusã o orã anume la care sã te prezinți la lucru, dar, pentru cã și acesta este un job ca oricare altul din acest punct de vedere, este necesar sã îți faci norma de opt ore.

Personal exclusiv feminin

Pentru a nu te simți inhibatã în prezența persoanelor de sex masculin, studioul angajeazã doar traineri și modele de sex feminin.

Astfel, când te vei simți incomod și ai nevoie de un sfat, mai ales de naturã personalã, îți va fi mult mai ușor sã apelezi la o persoanã care va empatiza cu tine, o femeie fiind mult mai capabilã cu problemele altei femei, decât ar putea un bãrbat – totul  e o chestiune de perspectivã.

Mai mult decât atât, experiența unui model de sex feminin este diferitã de cea a unui model masculin, motiv pentru care multe studiouri aleg sã lucreze doar cu personal feminin.

Locație de lux, în centrul Bucureștiului

Un studio videochat  nu poate avea decât o locație pe mãsurã. Pentru cã studiourile care se respectã cu adevãrat își vor da tot interesul ca fiecare model sã beneficieze de condiții perfecte de prestare în care sã se simtã în siguranțã.

Camere spațioase, decoruri luxoase, aparaturã și dotãri performante, spații de relaxare și mijloace de transport la orice orã din zi și din noapte – toate sunt aspecte foarte importante, pentru a lucra cu mai mult spor.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cum să atragem banii în viețile noastre, cu ajutorul numerologiei: " E important să ajungem în această formă de relaxare în raport cu banii" | EXCLUSIV

Horoscop chinezesc 28 noiembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni

Zodia vedetă a zilei! Nativii care aud bârfe despre ei! Cine a lansat zvonurile și cu ce scop

6 zodii au o săptămână cu multe multe provocări. Taurii vor întâmpina dificultăți la locul de muncă

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies