Vrei sa iti afli destinul? Uite ce spune luna in care te-ai nascut despre el

Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană eşti şi ce te aşteaptă în viaţă. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIanuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, eşti o persoană ambiţioasă, care îşi ia sarcinile în serios. Îţi place să înveţi lucruri noi, dar nu le ţii pentru tine, ci ai grijă să îi înveţi şi pe ceilalţi. Îţi place să critici şi cauţi mereu defectele şi slăbiciunile celorlalţi, motiv pentru care îţi vei pierde mulţi prieteni. Cei care rămân, însă, lângă tine, nu vor regreta, pentru că îţi place să îi faci fericiţi pe oamenii la care ţii. Eşti o fire independentă şi te-ai născut să fii un lider, aşa că ai toate şansele să ai o carieră de succes. Creativitatea şi ingeniozitatea cu care ai fost înzestrat te vor ajuta să rezolvi multe probleme, iar ceilalţi vor apela frecvent la tine. Bărbaţii au mai multe şanse de reuşită decât femeile.

Februarie

Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbătoare. În general, sunt caracterizate de loialitate şi onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite. Iubesc libertatea şi ţintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo. Pentru oamenii născuţi în această lună, oamenii sunt mai importanţi decât banii sau succesul şi vor fi de multe ori răniţi, din cauza firii lor sensibile. Bărbaţii au tendinţa de a se lăsa conduşi de femeile din viaţa lor, mai ales în tinereţe.

Martie

Oamenii născuţi în această lună sunt plini de farmec, deşi pot fi consideraţi timizi şi rezervaţi de ceilalţi. Sunt firi secretoase şi îşi fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură. Sun greu de scos din sărite şi au, în general, încredere în ceilalţi. Dacă intri în această lună, află că ai mari şanse să ajungi faimos. Vei face bani cu uşurinţă, dar îi vei pierde la fel de repede.

Aprilie

Dacă te-ai născut în aprilie, eşti o persoană plină de viaţă, care se decide repede, dar ajunge deseori să regrete ce a hotărât iniţial. Iubeşti să fii în centrul atenţiei, dar ştii să fii alături de ceilalţi, atunci când au nevoie. Firea ta blândă se schimbă, însă, când eşti scos din sărite şi obişnuieşti să te răzbuni pe oamenii care ţi-au greşit. Ceilalţi te percep ca fiind încăpăţânat şi impulsiv, dar şi creativ, sexy şi inteligent. Când îţi pui ceva în cap, nimic nu te va opri din drumul tău!

Mai

Oamenii născuţi în această lună sunt încăpăţânaţi şi se enervează repede. Cu toate acestea, sunt plăcuţi uşor de ceilalţi se bucură de multă atenţie. Sunt capabili de sentimente profunde şi sunt înzestraţi atât cu frumuseţe interioară, cât şi exterioară. Persoanele născute în mai pun mare preţ pe exprimarea liberă şi au înclinaţii spre meseriile artistice, precum muzician, actor sau scriitor. Pun foarte mare preţ pe prieteni, dar au, în acelaşi timp, o nevoie exagerată să fie singuri. Reuşesc să îşi găsească liniştea când stau singuri, în natură.

Iunie

Dacă te-ai născut în prima lună de vară, află că eşti o persoană cu viziune, politicoasă şi atentă întotdeauna la ce spune. Eşti o fire sensibilă şi te impresionează bunătatea celorlalţi. Ai o idee despre orice şi eşti întotdeauna dispus să încerci lucruri noi. Firea ta prietenoasă îţi va aduce, însă, multă suferinţă, pentru că eşti uşor de rănit şi îţi revii greu după astfel de situaţii. Îţi plac glumele, hainele şi prietenii şi ai mari şanse să ai o carieră de succes în domeniul artistic. Nu îţi plac copiii, dar ţii mult la oamenii mai în vârstă din familia ta.

Iulie

Tu eşti o persoană sinceră şi amuzantă, care îşi face uşor prieteni. Nu îţi ieşi uşor din fire, dar când o faci, ai tendinţa de a deveni agresiv. Nu ai dorinţe de răzbunare, dar nu uiţi niciodată o persoană care ţi-a greşit. Pui mare preţ pe familie i eşti dispus să faci orice, pentru a-ţi proteja relaţiile personale. Oamenii născuţi în această lună au tendinţa de a fi excentrici, mai ales când vine vorba de felul în care se îmbracă şi obiceiurile pe care le au. Multe persoane născute în această lună au fost înzestraţi cu minţi geniale, dar sunt, în acelaşi timp, foarte sensibili şi predispuşi la depresie.

August

Dacă te-ai născut în această lună, prietenii tăi sunt norocoşi să te aibă, pentru că eşti o fire veselă, care face întotdeauna cele mai multe glume. Ai calităţi de lider, eşti curajos şi nu ai nicio problemă să îţi asumi riscuri. Atitudinea ta jovială dispare, însă, cu uşurinţă, când ceva nu îţi convine şi devii foarte agresiv. Pui preţ pe căsnicie şi ai tendinţa de a vedea ce este mai bun în ceilalţi. Ai şanse mari să ocupi o funcţie importantă în comunitatea din care faci parte, dar rişti să ai probleme de sănătate, din cauza responsabilităţilor pe care le ai. Vei faci bani foarte uşor.

Septembrie

Oamenii născuţi în această lună adoră să îi critice pe ceilalţi şi să le scoată în evidenţă greşelile. Sunt persoane muncitoare şi au o memorie foarte bună, iar activitatea lor preferată este să caute informaţii. Sunt foarte organizate şi au o inteligenţă ridicată, însă sunt predispuse spre depresie. Pot ajunge oameni de succes, însă îşi pun singuri obstacole, pentru că analizează totul foarte mult.

Octombrie

Dacă te-ai născut în această lună, înseamnă că eşti o persoană atractivă şi suavă, a cărei frumuseţe interioară reuşeşte să îi farmece pe ceilalţi. Pui preţ pe prieteni, dar ai tendinţa de a fi egoist. Eşti uşor de rănit, dar îţi revii la fel de repede. Ai foarte mult noroc, iar atunci când îţi pui ceva în minte, reuşeşti să obţii. Ai şi o parte întunecată, care este scoasă în evidenţă în momentul în care eşti contrazis. Nu uiţi oamenii care ţi-au greşit şi ai grijă să te răzbuni de fiecare dată. Dacă reuşeşti să îţi învingi demonii interiori, îţi vei atinge toate scopurile în viaţă. Ai potenţial să ajungi un lider în domeniul tău.

Noiembrie

Oamenii născuţi în noiembrie sunt pozitivi şi plini de viaţă, au multe idei şi reuşesc să vadă în perspectivă. Au o minte sclipitoare şi pot deveni buni doctori. Sunt firi sensibile, iar această trăsătură îi predispune la probleme de sănătate şi boli psihice.

Decembrie

Dacă te-ai născut în această lună, eşti înclinat spre filosofie şi ai tendinţa de a analiza toate aspectele vieţii. De obicei, eşti norocos şi găseşti dragostea cu uşurinţă. Ai o viaţă socială activă, iar uneori îţi ignori responsabilităţile, de dragul distracţiei. Te consideri atât de norocos, încât îţi asumi riscuri periculoase şi poţi pierde multe oportunităţi din această cauză. Vei atinge succesul, în momentul în care vei realiza că nu eşti nemuritor.

Sursa: unica.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate