Vrei sa iti convingi cucerirea sa ramana peste noapte la tine acasa? Uite ce lucruri trebuie sa ai prin casa!

Sa recunoastem, domnilor, ca de multe ori cand ati invitat acasa o posibila viitoare iubita aceasta nu a fost mereu uimita de felul in care v-ati decorat apartamentul.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa ca ne propunem sa va explicam de ce anumite lucruri si obiecte din apartamentul dumneavoastra reprezinta motive ca cea pe care o doriti sa ramana peste noapte.

Asadar, un lucru pe care trebuie sa il stiti este ca majoritatea femeilor cauta stabilitate, inteligenta, buna-stare si comfort. Asa ca, este lesne de inteles de ce ar fi bine sa aveti in casa:

1. Fotografii cu parintii si rudele apropiate, pentru ca acest lucru denota ca ati crescut intr-o familie in care valorile relationale au fost mereu respectate.

2. Carti bune si o biblioteca pentru ca acest lucru denota ca puteti fi un visator si totodata un om caruia ii place sa cerceteze si este curios. Sa nu mai vorbim de faptul ca un barbat care citeste in loc sa iasa la bere cu prietenii este de multe ori dorit de majoritatea dintre noi.

3. Un pat mare care denota ca va place sa dormiti bine. Si nu uitati catuturor femeilor le place sa doarma bine! Mai ales dupa o partida buna de amor.

4. Un aparat de cafea. Acest obiect denota deopotriva faptul ca va plac diminetile si ca doriti sa le savurati in mireasma cafelei proaspete si totodata ca sunteti o persoana matinala si ocupata, ceea ce inseaman ca va dati interesul sa aveti o cariera bine definita.

Citeste aici mai multe detalii!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate