Vrei sa iti iei un credit de 62.000 de lei prin "Prima Masina"? Uite ce suma va trebui sa returnezi pana la achitarea lui!

Noul program "Prima Masina" este unul destul de avantajos pentru cei care doresc sa isi cumpere o masina noua in rate.

Distribuie pe:

fara descriereSpre exemplu, pentru cei care doresc sa obtina un credit de 62.000 de lei (14.000 de euro) pentru un imprumut prin "Prima Masina", la finalul celor cinci ani contractuali vor urma sa plateasca un total de 69.000 de lei, iar rata lunara va fi de peste 1.100 de lei pe luna, noteaza cei de la adevarul.ro.

La data solicitarii creditului "Prima Masina", contractantul trebuie sa declare pe propria raspundere ca nu a mai detinut in proprietate un alt autoturism nou. De asemenea, solicitantul finantarii trebuie sa nu inregistreze restante la bugetul consolidat de stat si la plata altor credite bancare. Solicitantul se obliga sa nu instraineze autoturismul achizitionat, fara acordul bancii, pe toata durata de valabilitate a garantiei. Totusi, exista unele exceptii: preluarea creditului de catre o alta persoana care indeplineste toate criteriile programului, achitarea integrala a imprumutului sau inlocuirea masinii de catre asigurator in cazul unei daune totale.

Solicitantul creditului are obligatia, la momentul achizitionarii masinii, sa incheie o polita de asigurare CASCO, care acopera cel putin riscurile de avarii si de furt, fara fransiza pentru daune totale de avarii sau furt, sau cu o fransiza de maximum 100 de euro, pentru daunele partiale de avarii sau furt.

Totodata, programul impune anumite conditii si pentru autoturismul ce urmeaza sa fie cumparat. Acesta trebuie sa fie nou, produs in spatiul intracomunitar sau provenit din import, sa fie achizitionat de la o persoana juridica cu obiect de activitate in vânzarea de autoturisme, iar pretul maxim este de 62.000 de lei (50.000 de lei plus TVA), echivalentul a 14.000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate