Vrei sa iti iei un credit de 62.000 de lei prin "Prima Masina"? Uite ce suma va trebui sa returnezi pana la achitarea lui!

Noul program "Prima Masina" este unul destul de avantajos pentru cei care doresc sa isi cumpere o masina noua in rate.

novalue

Spre exemplu, pentru cei care doresc sa obtina un credit de 62.000 de lei (14.000 de euro) pentru un imprumut prin "Prima Masina", la finalul celor cinci ani contractuali vor urma sa plateasca un total de 69.000 de lei, iar rata lunara va fi de peste 1.100 de lei pe luna, noteaza cei de la adevarul.ro.

La data solicitarii creditului "Prima Masina", contractantul trebuie sa declare pe propria raspundere ca nu a mai detinut in proprietate un alt autoturism nou.

De asemenea, solicitantul finantarii trebuie sa nu inregistreze restante la bugetul consolidat de stat si la plata altor credite bancare. Solicitantul se obliga sa nu instraineze autoturismul achizitionat, fara acordul bancii, pe toata durata de valabilitate a garantiei. Totusi, exista unele exceptii: preluarea creditului de catre o alta persoana care indeplineste toate criteriile programului, achitarea integrala a imprumutului sau inlocuirea masinii de catre asigurator in cazul unei daune totale.

Solicitantul creditului are obligatia, la momentul achizitionarii masinii, sa incheie o polita de asigurare CASCO, care acopera cel putin riscurile de avarii si de furt, fara fransiza pentru daune totale de avarii sau furt, sau cu o fransiza de maximum 100 de euro, pentru daunele partiale de avarii sau furt.

Totodata, programul impune anumite conditii si pentru autoturismul ce urmeaza sa fie cumparat. Acesta trebuie sa fie nou, produs in spatiul intracomunitar sau provenit din import, sa fie achizitionat de la o persoana juridica cu obiect de activitate in vânzarea de autoturisme, iar pretul maxim este de 62.000
de lei (50.000 de lei plus TVA), echivalentul a 14.000 de euro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Smiley vorbește despre momentele petrecute alături de Josephine: „A venit când a vrut Dumnezeu”

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies