Vrei sa iti pastrezi culoarea mai mult timp? Uite cum sa iti ingrijesti corect parul vopsit

Daca vrei sa iti pastrezi mai mult timp culoarea parului vospit la aceeasi intensitate din prima zi de aplicare, trebuie sa respecti cu sfintenie pasii urmatori.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSă renunţi la spălarea părului nu este o opţiune, dar poţi cel puţin să-l speli mai rar. Între două spălări, foloseşte şamponul uscat. Te pot ajuta şi produsele cosmetice speciale pentru părul vopsit - şampon, balsam, tratamente - care promit să păstreze mai mult timp culoarea. Dacă un anumit produs de acest gen este eficient sau nu, rămâne să descoperi singură, fiindcă părul tău poate reacţiona altfel decât al altora.

Ce va funcţiona cu siguranţă este şamponul nuanţator, într-o culoare apropiată de cea a vopselei tale. Acesta adaugă un pic de pigment în fierul de păr la fiecare spălare.

Trebuie să ştii că şi soarele îţi decolorează părul din cauza radicalilor liberi, care se formează în firul de păr din cauza razelor UV. Ca să previi acest lucru, tot ce trebuie să faci este să porţi o pălărie, o bandană sau o şapcă.

Un alt factor care afectează culoarea părului este temperatura înaltă. Fie că îţi speli părul des sau mai rar, nu trebuie să foloseşti apă fierbinte. Cu cât apa e mai caldă, cu atât decolorarea părului va fi mai rapidă.

Sfat: Dacă vrei o culoare de durată, nu-ţi mai vopsi părul roşcat. E o culoare frumoasă, care întoarce toate capetele, dar se "duce" cel mai repede.

Sursa: unica.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate