Vrei sa te distrezi la maximum de Revelion? Uite ce ti se pregateste in Sibiu

Mai multe concerte, jocuri de lumini şi lasere, precum şi un impresionant foc de artificii vor avea loc, de Revelion, în Piaţa Mare din Sibiu, municipalitatea alocând aproximativ 250.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrimarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că petrecerea în aer liber din seara de Revelion va începe la ora 21.30, edilul urmând să participe la eveniment.

În cadrul petrecerii vor concerta trupele Ora de Foc şi The Renegades, dar şi Dorin Popa featuring Rapha (LaLa Band), Alina Eremia (LaLa Band) şi Alexandra Stan.

La miezul nopţii va avea loc un impresionant foc de artificii, urmat de jocuri de lumini şi lasere.

"Mă voi afla şi în acest an în Piaţa Mare din oraş pentru numărătoarea inversă de la miezul nopţii şi pentru a le ura sibienilor «La mulţi ani»", a spus primarul Klaus Iohannis.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, bugetul alocat pentru programul artistic din noaptea de Revelion este de 203.000 lei, iar pentru spectacolul de artificii, lumini şi lasere a fost alocată suma de 45.000 de lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate