Vrei sa-ti cante Andreea Banica de Revelion? N-ai sa crezi cati bani cere artista ca sa presteze in noaptea dintre ani! Ai aici toate detaliile

Andreea Banica este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi, motiv pentru organizatorii de evenimente sa si-o doreasca in spectacolele lor si, in special, de Revelion! Insa, prezenta vedetei nu este deloc una ieftina! Blonda cere in Noaptea dintre Ani un onorariu de 5.000 de euro pe show, plus cazare si masa pentru ea si dansatoare!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereAndreea Banica, buna, dar scumpaIn seara de Revelion, Andreea Banica se respecta! Blondina nu canta pe “o ciorba”, ci are niste cerinte destul de mari pentru cei care o doresc in show-urile lor! Astfel, pentru 40 de minute de program, frumoasa femeie vrea 5.000 de euro, la care se adauga si TVA, pentru ca lucreaza pe firma sotului! In plus, in contract, ea mai doreste sa i se asigure transportul, 1,8 lei/km, cazare: doua camere duble si doua single, iar hotelul sa fie de minim trei stele, si diurna de 50 lei pe zi pentru sase persoane.

fara descriereCantareata este solicitata la toate spectacolele de topDincolo de banii doriti de Revelion, Andreea este scumpa si in timpul anului! La petrecerile in aer liber, ea cere 3.000 de euro, in cluburi  2.200 de euro, la petrecerile private si deschideri de mall-uri 3.500 de euro, iar la baluri 2.200 de euro!

VEZI cum isi mentine silueta Andreea Banica! O sa citesti si n-o sa-ti vina sa crezi ce mananca zilnic

Andreea Banica, decolteu WOW! Vezi cum i-a innebunit pe toti la o sedinta foto!

Andreea Banica s-a fotografiat intr-o ipostaza de tot rasul! Vezi imaginea care te va face sa zambesti

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate