Vrei sa-ti gasesti sufletul pereche? Uite ce trebuie sa faci!

Pana si cele mai cinice persoane isi doresc si spera ca vor intalni pe acel cineva perfect pentru ele, chiar si in imperfectiunile lui.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFemeile, firi mai romantice, numesc acel cineva „sufletul pereche”, fiind mai perseverente in goana dupa el. Insa tocmai aceasta goana le impiedica sa-l gasesca!

Psihologul Jean Cirillo, care are o experienta de 25 de ani in meserie si este fostul presedinte al Diviziei de Femei a Asociatiei de Psihologie din New York, spune ca goana dupa sufletul pereche este o irosire a timpului care nu genereaza nimic altceva decat frustrari si dezamagiri.

Conceptul hollywoodian al sufletul pereche este sortit esecului. Potrivit acestuia, daca iti intalnesti sufletul pereche veti trai impreuna fericiti pana la adanci batraneti, iar daca nu-l gasesti, te paste nefericirea. Statistic, cu sapte miliarde de oameni este cel putin dificil sa-l gasesti pe acel cineva perfect pentru tine, spune profesorul Cirillo.

"Sufletul pereche este un mit derivat din mitologie potrivit caruia undeva in lume exista cealalta jumatate a ta care intregeste creatia divina. Dar este un mit, un fals, la fel ca Mos Craciun si Zana Maseluta, care se destrama pentru ca pentru materializarea ideii ai nevoie de o persoana reala”, spune psihologul Jean Cirillo.

CITESTE MAI MULTE PE LYLA.RO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate