Vrei sani mai frumosi? Oana Cuzino iti spune ce pasi simpli trebuie sa respecti pentru ca decolteul tau sa fie WOW

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.drhamawy.com"Cu sau fără voia noastră, forma şi mărirea pieptului a fost tot timpul în atenţie. În plus, aceasta determină modul în care ni se aşază hainele, felul în care dorim să arătăm la plajă sau la o petrecere elegantă.

Acestea depind de mai mulţi factori, mai mult sau mai puţin influenţabili. Structura corpului, modificările de greutate, sarcina şi alăptatul pot lăsa urme.

Iată însă câteva lucruri simple pe care le putem face pentru a avea un piept mai frumos.

Duşurile reci
Mai ales dimineaţa, duşurile reci sau duşurile calde alternate cu cele reci sunt o binecuvântare. Acestea stimulează circulaţia sanguină, tonificând astfel pielea. Pentru un efect mai bun, poţi trece un cub de gheaţă în zona pieptului, până când se topeşte.

Exfolierea
Şi exfolierea stimulează circulaţia sanguină, fortificând pielea. Mai mult, previne apariţia iritaţiilor de piele şi elimină impurităţile. Pentru a nu irita pielea sensibilă, exfoliază cu un exfoliant fin.

Hidratare
Este foarte important să menţii această zonă bine hidratată. Aplică o cremă hidratantă dimineaţa şi seara, masând uşor. Masează de jos în sus, până înspre gât.

Măşti naturale
Fă o mască din coajă de lămâie, bogată în vitamina C, care va avea un efect push-up. Uleiul de măsline aplicat uşor pe piele îngrijeşte şi hidratează pielea.

Spatele drept!
Mare grijă şi la postura spatelui! Ţine-l mereu drept, pentru ca pieptul să aibă şi el poziţia corectă.

Exerciţii
Anumite exerciţii te vor ajuta să îţi fortifici zona pieptului. Înotul, exerciţiile de braţe şi piept sunt unele dintre ele.

Sutienul adecvat
Cumpără-ţi sutienul potrivit. Cupa trebuie să acopere toată suprafaţa sânului, fără să formeze riduri, iar bretelele trebuie să fie reglabile.",
a scris Oana Cuzino pe blogul ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate