Vremea 14 iulie 2020. Luna lui Cuptor vine cu temperaturi tot mai reci

Vremea 14 iulie 2020. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în zilele următoare va fi frig, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât de obicei în această perioadă. În acest moment, cerul este mai senin în vestul, nordul și sud-estul țării și parțial înnorat în rest.

Distribuie pe:

Vremea 14 iulie 2020. Luna lui Cuptor vine cu temperaturi tot mai reci


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vântul bate ușor și moderat, cu o intensitate ușoară pe crestele Carpaților Meridionali și nordul Dobrogei. La ora 08:00 temperatura aerului a fost cuprinsă între 7 grade în Toplița și 18 grade în Constanța, Băilești, Buzău, Oltenița, Drobeta Turnu Severin și Zimnicea.

Vremea 14 iulie 2020. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor în majoritatea zonelor țării. Cerul se va schimba, cu câțiva nori, în primele ore ale zilei în regiunile sudice, iar după-amiaza și seara în zonele muntoase, dar numai în perioade scurte vor fi ploi scurte. Vântul va fi ușor și moderat, cu intensitate ușoară, în regiunile estice și sud-estice. (Avertizment ANM de ultimă oră! A fost emis cod portocaliu de vijelii și ploi)

Temperaturile maxime sunt de 20 până la 29 de grade, cu cele mai mari valori în Oltenia. În zonele depresive, diminețile individuale vor fi ceață.

Vremea 14 iulie 2020. Vremea în Capitală

În Capitală, cerul este parțial înnorat, iar vântul este de obicei ușor. La ora 08:00, s-au înregistrat 16 grade în Afumați și 17 grade la stațiile meteo Băneasa și Filaret. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul se va schimba, cu câțiva nori la începutul zilei. Vântul bate ușor sau moderat. Temperatura maximă va fi de 26 ... 27 de grade.

Vremea 14 iulie 2020. Luna lui Cuptor vine cu temperaturi tot mai reci

Vremea la munte pentru perioada 13 - 26 iulie

Vremea la munte, în prima săptămână, media termică maximă va fi de la 12 la 18 grade, iar cea minimă de la 4 la 9 grade, iar în a doua săptămână, temperaturile maxime vor fi în medie de la 16 la 21 de grade, iar cele minime de la 8 la 11 grade. Aversele vor fi posibile aproape în fiecare zi, dar mai ales la începutul intervalului, dar și în perioada 16 - 21 iulie.

Vremea la mare pentru perioada 13 - 26 iulie

În prima săptămână, temperaturile maxime medii vor varia între 24 și 29 de grade, iar cele minime între 15 și 19 grade. În a doua săptămână nu vor fi modificări semnificative, maximele vor fi în medie cuprinse între 27 și 29 de grade, iar minimul mediu va fi între 18 și 20 de grade. Condițiile pentru averse vor fi la începutul intervalului și tranzitorii după 18 iulie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate