Vremea a făcut prăpăd în România. În weekend va fi mai rău

Vremea este în continuare capricioasă în România. Deși prognozele meteo trebuiau să aducă alte temperaturi, țara a fost măcinată de fenomene adverse.

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Vremea a făcut prăpăd în România. În weekend va fi mai rău. Vremea extremă a produs pagube uriașe în aproape toată țara. Prognozele meteo nefavorabile din ultima perioadă au crescut în intensitate de la o zi la alta.

Furtunile puternice și grindina uriașă au lăsat dezastru în urma lor. Cel mai afectat a fost orașul Zalău unde furtuna, care a avut forța unui uragan, a smuls copacii din rădăcini și a avariat zeci de mașini.

O ploaie torențială de aproximativ 15 minute a făcut prăpăd și în Galați. Furtuna puternică a pus la pământ zeci de copaci și mai multe străzi au fost inundate.

În unele cartiere din oraș, stâlpii de curent au căzut peste mașini și le-au distrus în totalitate.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Vremea se va strica în weekend. Prognoza meteo aduce ce e mai rău

Prognoza meteo ANM pentru weekend! Urgia pune stăpânire pe România! Cum va fi vremea în zilele următoare conform anunțului făcut de meteorologi. Din păcate nu scăpăm de instabilitatea atmosferică, astfel că vom avea parte de furtunui cu grindină și descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM vineri

Vremea va fi instabilă. Mai ales după-amiaza și la începutul nopții, în cea mai mare parte a țării, vor fi înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse grindină şi vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăşi local 20…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 19 grade.

Vremea în București

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar cu o probabilitate mai ridicată pe parcursul zilei și la începutul nopții, vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade, scrie romaniatv.net.

Vremea a făcut prăpăd în România. În weekend va fi mai rău

Prognoza meteo ANM sâmbătă

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar la munte, în regiunile estice, sudestice, nordice, în centru și local în restul teritoriului, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, vor fi perioade cu averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și posibile vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 20 de grade.

Vremea în București

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare dupăamiaza și seara vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Vremea a făcut prăpăd în România. În weekend va fi mai rău

Prognoza meteo ANM Dumincă

Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar local cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale pentru această dată, se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade.

Vremea în București

Temporar înnorările vor fi accentuate și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică – averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

 


Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies