Vremea în weekend la munte

Temperaturile scad brusc și sunt așteptate ploi pe regiuni extinse. Vremea în weekend la București

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Vremea în weekend pentru 5-6 octombrie. Temperaturile scad brusc și sunt așteptate ploi pe regiuni extinse. Vremea în weekend la București.

Sâmbătă cerul va fi acoperit de în mare parte de nori, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 16°C și 9 grade C. Vântul va sufla cu 4 km/h dinspre V. Meteorologii anunță ploaie pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații va fi de 1 L/m².

Duminică, va fi ceva mai bine. Astfel, temperaturile se vor încadra între 18˚C și Min: 7˚C. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 37 km/h, dar nu sunt anunțate ploi.

Vremea în weekend la munte

La munte, la altitudini mari, de peste 1800 de metri sunt așteptate ninsori și lapoviță.
Vremea în weekend va fi înnorată, cu ploi pe timpul zilei. Sâmbătă, temperaturile se vor încadra între 11°C și 5°C. Cantitatea de precipitații va atinge <1 L/m².

Duminică vremea aduce temperaturi care se vor încadra între 7°C și 5°C, cantitatea de precipitații fiind de 4 L/m². Vântul va sufla în rafale de 27 km/h.


Vremea în weekend în țară

În Muntenia, vor fi maxime de 13-18 grade (minime de 6-11 grade Celsius) și continuă să fie înnorat și să plouă.
În Dobrogea, vor fi aceleași condiții meteorologice, cu minime de 9-13 grade și maxime ce nu vor depăși 16-17 grade Celsius.

În Moldova vor fi minime mai scăzute de 5-9 grade Celsius, maxime cuprinse între 11-15 grade. Și aici continuă să plouă.

În Transilvania, minimele vor fi între 4-9 grade, maxime între 12-17 grade Celsius, cu ploaie.

În Oltenia, vor fi 5-10 grade minimum și maximele vor fi între 13-19 grade. Aici plouă, dar vor fi și intervale cu soare.

Nu va ploua, în schimb, în Banat, unde va fi parțial înnorat. Temperaturile se vor încadra între 5-9 grade minima și 16-18 grade maximele zilei.

Și-n Crișana plouă (minime: 6-9 grade, maxime: 14-17 grade). În Maramureș, vor fi minime de 5-8 grade, maxime de 14-17 grade Celsius.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate