Vremea la inceput de saptamana in Bucuresti! Uite ce temperaturi ne asteapta si cand vin ploile

Pe bucureşteni, la începutul săptămânii, îi aşteaptă o zi cu cer înnorat şi ceaţă, în special prima parte a zilei şi din când în când burniţă. Vântul rămâne domol, iar mercurul în termometre va urcă până la aproximativ 14 grade.

Distribuie pe:

fara descriereCerul Capitalei va fi parţial acoperit de nori şi mai ales dimineaţă nu scăpăm de ceaţă şi de burniţă. Nu putem speră că termometrele să strângă în aceste condiţii mai mult de 13-14 grade, informeaza Romania TV.

Miercuri, în Capitală, ziua începe cu ceaţă, cel puţin până la orele prânzului, dar mai apoi nu se arată soarele, pentru că norii rămân adunaţi pe cer şi trecător lasă burniţe sau ploi slabe. Vântul atinge cote cel mult moderate, iar termometrele strâng 12-13 grade.

A două parte a săptămânii vine cu o scădere uşoară şi treptată a valorilor termice, astfel că acestea ajung să fie în acord cu dată din calendar în toate regiunile, pentru că apoi, în ultima zi, acestea să marcheze o scădere accentuată în zona Carpaţilor Orientali şi în cea mai mare parte a Moldovei, unde vremea va deveni rece. Sunt aşteptate maxime ce se vor situa între 6 şi 18 grade. Nu scăpăm de vremea mohorâtă, cu nori persistenti, pe alocuri ceaţă şi local ploi slabe şi burniţe, cel puţin în regiunile sudice şi estice, în timp ce în restul teritoriului este posibil să se mai arate trecător şi soarele, iar ploi vor vor fi ceva mai puţine.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate