Vremea pentru miercuri si joi: vine CANICULA

Vremea va deveni caniculară după-amiaza în cea mai mare parte a ţării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în general peste pragul critic de 80 de unităţi, informează ANM.

Autor: R.L.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 şi 39 de grade, mai coborâte doar pe litoral, spre 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni şi 24...26 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

 

 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni caniculară după-amiaza, când şi disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 35...36 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine caniculară după-amiaza, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 31...32 de grade pe litoral şi 39...40 de grade, local, în vestul, sud-vestul şi centrul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 26...27 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Cerul va fi mai mult senin şi doar cu totul izolat, în zona de munte, în a doua parte a zilei, vor fi condiţii de ploaie trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat.

 

 

sursa
 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies