Stiri

Vremea se încălzeşte! Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Dacă în ultimele zile vremea a fost mohorâtă, în următoarea perioadă se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Vremea se încălzeşte! Prognoza meteo pentru joi şi vineri

JOI

ÎN ŢARĂ


Cerul va fi variabil în nordul, centrul şi estul ţării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată, şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2...3 grade în depresiuni şi 19 grade în nordul litoralului.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 10 grade.
 

VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească şi se vor situa uşor peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil în nordul ţării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei şi pe litoral şi 32 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 10 şi 20 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5...6 grade.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune