Vremea se încălzeşte! Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Dacă în ultimele zile vremea a fost mohorâtă, în următoarea perioadă se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Autor: T.S.


JOI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil în nordul, centrul şi estul ţării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată, şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2...3

grade în depresiuni şi 19 grade în nordul litoralului.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 10 grade.
 

VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menţine frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească şi se vor situa uşor peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil în nordul ţării, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Orientali.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei şi pe litoral şi 32 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 10 şi 20 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5...6 grade.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Gherghe a făcut anunţul! Micuţa Ana Georgia a împlinit trei luni

Povestea sfâşietoare a şase copii! Trăiesc în sărăcie lucie, după ce tatăl lor a fost ucis!

Răsturnare halucinantă în cazul preotului caterisit! Cristian Pomohaci ar putea sluji din nou! Decizie de ultimă oră luată de Mitropolia Ardealului

4 zodii dau lovitura maine. Astrologii anunță câștiguri financiare pentru ei

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Omul lui Putin, prins în Ucraina. A făcut peste 200 de vitime

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies