Stiri

Vremea se răceşte! Se vor înregistra lapoviţă şi ninsoare! Iată care sunt zonele afectate

Meteorologii avertizează că de duminică, 17 decembrie, începând de la ora 5.00, până la 20.00, vremea se răceşte. Vor fi ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Vremea se răceşte! Se vor înregistra lapoviţă şi ninsoare! Iată care sunt zonele afectate
 
"La munte va ninge, în general moderat cantitativ în Carpaţii  Meridionali şi de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă. În regiunile sud-estice temporar vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală vor fi în jurul a 55 km/h", informează ANM. 

 

Meteorologii atrag atenţia că la sfârşitul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi vor fi precipitaţii, mai ales în jumătatea de sud a ţării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune