LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Vremea se raceste. Uite cum va fi in weekend!

Weekendul acesta va fi numai bun de petrecut in casa! Cine se gandeste la fel de fel de planuri trebuie sa ia in calcul racirea vremii si precipitatiile. La munte, ce-i drept, va fi o vreme frumoasa, intrucat va ninge.

Distribuie pe:

fara descriere

Maine
In vestul si nord-vestul tarii, cerul va avea innorari si va ploua local. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea si pe crestele montane. Temperatura aerului, in scadere usoara indeosebi in regiunile intracarpatice, se va mentine la valori ridicate pentru aceasta data; maximele termice vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar minimele intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral. In cursul noptii, in zonele joase mai ales din sud-est vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va fi in crestere.

Sambata
Desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine mai ridicate decât cele normale pentru aceasta perioada a anului, indeosebi in sudul si sud-estul teritoriului. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restrânse va ploua slab. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 10 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Duminica
Vremea va continua sa se raceasca in toata tara. Cerul va prezenta innorari si va ploua, pe arii extinse in sudul si estul teritoriului si pe arii mai restrânse in rest. La munte, mai ales in a doua parte a intervalului, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in sudul Banatului si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 10 grade.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate