Vremea va fi deosebit de calda! Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile!

Vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima zi a lunii februarie, iar cerul va fi variabil cu înnorări şi ceaţă, dimineaţa şi noaptea, local în sudul şi estul ţării şi izolat în restul teritoriului, informează ANM.

Autor: R.L.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil cu înnorări şi ceaţă, dimineaţa şi noaptea, local în sudul şi estul ţării şi izolat în restul teritoriului. Spre sfârşitul intervalului, vor fi condiţii de ploi slabe, în extremitatea vest-nord-vestică. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, în Câmpia şi Dealurile de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -4...-2

grade.

 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii februarie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, cea minimă va fi de 3...5 grade. Cerul va fi variabil cu unele înnorări şi ceaţă, dimineaţa şi mai ales noaptea. Vântul se va menţine, în general, slab.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

În cursul zilei, în jumătatea de vest a ţării, iar noaptea în cea de est, vor fi înnorări şi precipitaţii ce vor avea şi caracter de aversă. Precipitaţiile vor fi sub formă de ploaie, iar la munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului, şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor totaliza 15-20 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, dar local şi în restul teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în vest şi nord-vest, unde temperatura aerului va marca o scădere şi deosebit de caldă în regiunile centrale, sudice şi de răsărit. Maximele se vor încadra, în general, între 9 şi 19 grade, iar  minimele vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade.

sursa

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies