Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca de la Puterea dragostei în afara casei?

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca de la Puterea dragostei! Totul s-ar fi întâmplat cu puțin tgimp înainte de a debuta emisiunea pe micul ecran

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?
Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?


In articol:

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici? După ce Rafaelo a scos piesa ”Sushi Maki” cu Veronica de la Blăgești, a izbucnit scandalul! În ultimele zile, soțul Vulpiței a luat foc și, în emisiune, a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct. Viorel de la Blăgești l-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de faima lui și a nevestei, pentru a ajunge să fie urmărit pe internet..

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?
Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici? Ce spune și Viorel

Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la patru milioane de vizualizări pe YouTube în timp record.

De partea cealaltă, nici Rafaelo nu s-a lăsat mai prejos și l-a făcut mat pe Viorel, spunându-i să își vadă de treaba lui, că nu îi ajunge nici la degetul mic. În plus, i-a replicat că tot ce a realizat pe plan profesional a fost pe munca lui, iar colaborarea cu Vulpița a fost una benefică de ambele părți.

Citeste si: Iohannis a lovit în inima PSD-ului. Acțiune-fulger în toiul serii! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Vulpița și Mihai Trăistariu, față în față! Propunerea care i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Să vedem ce...”

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Citeste si: Rafaelo, Viorel și Vulpița, acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Rafaelo, mare crai
Rafaelo, mare crai

Rafaelo s-a întâlnit cu Raluca și Simona Braboveanu

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici? Mai mult, Rafaelo a încercat să îl liniștească pe Viorel, motivând că are alte persoane de sex feminin cu care iese, nicidecum cu Veronica. Lucru perfect adevărat, dacă săm să ne gândim că numai în ultimele săptămâni, cântărețul a fost văzut în compania Ralucă Munte și a Simonei Braboveanu de la Puterea dragostei, dar și cu dpuă tinere focoase, weekendul trecut, pe litoral.

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?
Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici?

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici? S-au întâlnit de câteva ori

Vulpița a aflat! Rafaelo a avut o relație cu Bianca Comănici? Ca tacâmul să fie complet Veronica de la Blăgești a auzit și de legătura pe care Rafaelo a avut-o cu cea mai îndrăgită concurentă din casa Puterea dragostei, și anume...Bianca. Inițial, anul trecut, atunci când și el a participat la show, în calitate de concurent, cântărețul a dezvăluit că s-a întâlnit de câteva ori cu bruneta dincolo de casa amorului, și i-a plăcut de ea. Totuși, ei nu au putut avea o idilă în adevăratul sens al cuvântului, întrucât, Bianca a acceptat să se ducă în emisiune imediat, iar în momentul în care Rafaelo a ajuns și el pe platourile de filmare, ea avea ochi doar pentru Alex Bobicioiu. În plus, tânăra le-a povestit fetelor că s-a văzut cu artistul, dar...nu s-au înțeles.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Veronica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Vulpița și Viorel au dat vestea cea mare în direct! E vorba despre fetița lor. Ce se va întâmpla cu micuța?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies