Vulpița a fost concediată! A câștigat o căruță de bani cu aparițiile din ultimele 4 luni

Vulpița ar fi fost concediată. Așa cum orice telenovelă are și un sfârșit, iată că și cea care îi are ca protagoniști pe Viorel și Veronica Stegaru a ajuns la final. E impresionant câți bani a făcut femeia în ultimele 4 luni.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

 Vulpița a fost concediată! Mirela Vaida a făcut anunțul, cu lacrimi în ochi. A făcut o căruță de bani cu aparițiile din ultimele 4 luni
vulpita


In articol:

Mirela Vaida a făcut un anunț surprinzător despre telenovela care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, cea care îi are drept protagoniști pe Vulpița și Viorel Stegaru. Prezentatoarea de televiziune a anunțat, cu ochii în lacrimi, că totul are și un sfârșit, până la urmă. La rândul ei, Vulpița din Blăgești a plâns, spunând și că nu mai poate continua relația cu Viorel și recunoscând că a tras de timp pentru că avea mare nevoie de bani.

S-a terminat telenovela Vulpița! Mirela Vaida a făcut anunțul

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița. „Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a continuat aceasta.

Bineînțeles, în urma telenovelei soților Stegaru, mulți s-au întrebat câți bani au încasat aceștia pentru aparițiile din ultimele patru luni. Ei bine, dacă ne referim la Vulpița, pentru prestația ei televizată, aceasta fiind și o prezență constantă a emisiunii prezentată de Mirela Vaida, suma este impresionantă. 

Citeste si: La un pas să fie violată în timp ce alerga. Povestea a devenit virală. Reacții absolut șocante: „Nu se iese așa pe stradă dacă nu vrei să te pipăie..”

Citeste si: Măsurile de relaxare de după 15 mai, publicate! În ce condiții vom putea ieși din casă după ridicarea stării de urgență. Lista completă a recomandărilor autorităților

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Lora a ajuns la capătul puterilor! Mesajul dureros transmis din Bali: „Doamna doctor a spus că e mai rău”

Veronica Stegaru ar fi încasat suma de 100 de euro pentru aparițiile în emisiune, iar dacă ar fi să calculăm în lei, ajungem undeva la 500 de lei. Iar dacă ținem cont de numărul emisiunilor la care a luat parte în cele patru luni în care a apărut constant la televizor, suma încasată de Vulpiță depășește 40.000 de lei, bani pe care nu și-a închipuit vreodată femeia din Blăgești că o să ajungă să îi facă.

 Vulpița a fost concediată! Mirela Vaida a făcut anunțul, cu lacrimi în ochi. A făcut o căruță de bani cu aparițiile din ultimele 4 luni
viorel

Veronica a dat lovitura în muzică

Pe lângă asta, Veronica a devenit și o „stea” a muzicii. Vulpița a lansat două piese în ultimele săptămâni, iar ambele au ajuns la un număr impresionant de vizualizări pe YouTube, astfel că femeia poate spune că a dat lovitura și în muzică. Cu toate astea, Vulpița mai are de lucrat la capitolul voce, însă cu siguranță doar prezența ei face milioane de vizualizări în momentul de față.

La vocea ei s-a lucrat cam cinci-șase ore. Ea, ca solistă… e foarte bună dansatoare. E prima piesă, nimeni nu s-a născut învățat”, a declarat Axinte, cel cu care a lansat piesa ”Hai la București” .

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorel este hotărât să o recucerească pe Vulpița! De la amenințări, la declarații de dragoste, în direct: „Te iubesc până la moarte”

Bianca de la Puterea Dragostei are o nouă rivală la inima lui Livian: „A întrecut măsura în ultima săptămână cu Livian”. Despre cine este vorba

Cutremur la Pro TV! S-a aflat cine a câștigat, cu adevărat, Ferma 2020! Nimeni nu se aștepta la acest nume

Dezvăluiri fără perdea! Cu câți bărbați a ajuns Andra în dormitor

Vulpita, viata de lux dupa ce l-a parasit pe Viorel! Cum si-a petrecut seara este greu de imaginat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies