Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează Veronica, după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”

Vulpița pare mai fericită ca niciodată, după ce l-a părăsit pe soțul ei, Viorel Stegaru. După luni de zile de certuri și împăcări, Vulpița a luat atitudine și a decis să pună punct relației.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”


In articol:

Veronica s-a mutat din apartamentul în care locuiau cu chirie în București, iar acum stă singură într-o cameră de hotel și nici nu se gândește să se mai întoarcă la Viorel.

Anunțul a fost făcut, în direct, în cadrul emisiunii Acces Direct. Vulpița s-a săturat de scandal și a decis să renunțe la mariajul nefericit pe care îl avea.

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda a împlinit 20 de ani! De ziua ei, Anamaria Rosa a fost la mânăstire! FOTO

Citeste si: 9 trucuri folosite de supermarketuri pentru a te face să cumperi mai mult! De ce verdețurile nu se află niciodată lângă lapte?

Citeste si: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezonul 3? Andreea Mantea a făcut anunțul

Viorel Stegaru a aflat vestea în direct și a fost vizibil afectat și dezamăgit. El a declarat că se simte dezamăgit de minciunile Vulpiței, care s-a plâns în multe rânduri că este bătută de acesta.

„Să-și cearcă scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună.”, spunea Viorel la Acces Direct, după ce a trecut testul poligraf.

Cum se distrează Vulpița, după despărțirea de soțul ei

Veronica a uitat complet de Viorel. Vulpița pare fericită și liniștită de când s-a mutat din apartamentul soțului ei. Ea a postat o filmare de pe un câmp de floarea soarelui, în care cântă și se bucură de priveliște.

„Prin floare de răsărită. .va place? Uitați-vă cât e de frumos. Și-mi place si mie. Tare îmi place. E foarte frumos. Uite am ajuns aici prin câmpii, am ajuns floare de răsărită. Nu mă uita. O floare de nu mă uita. .Te iubesc, floarea mea. Te-am parasit, trebuie sa plec.”, spune Vulpița în filmare. 

 

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? A fost supusă detectorului de minciuni! Este sau nu bătută de Viorel?

Vulpița a fost supusă detectorului de minciuni! Veronica din Blăgești a acceptat să facă testul poligraf pentru a face lumină într-un caz extrem de controversat. Viorel a fost acuzat că o agresează pe Vulpița, afirmații susține și de Emyly Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct.

Întrebată dacă a fost bătutuă de soțul ei, Vulpița a răspuns că „Nu!”. Testul poligraf a arătat că Veronica a spus adevărul. Întrebată dacă și-a acuzat soțul din dorința de a câștiga mila publicului, aceasta a răspuns pozitiv.

Moderatoarea emisiunii, Mirela vaida, a criticat-o dur pe Veronica, după aflarea rezultatelor testului poligraf.

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (...) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani”, declara Mirela Vaida.

 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate