Vulpița, acuzată de infidelitate! Copilul din pântece nu este al lui Viorel Stegaru?! "Nu e copilul lui Viorel!"

Noi detalii șocante ies la iveală, de la întoarcerea a soților Stegaru la București.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Noi detalii șocante ies la iveală, de la întoarcerea a soților Stegaru la București.

Dacă cu doar câteva zile în urmă, Vulpița declara faptul că soacra ei i-a spus să nu păstreze copilul și chiar faptul că tatăl biologic nu este Viorel Stegaru. Astăzi, se pare că noi detalii șocante ies la iveală despre sarcina Veronicăi. Adevărul a fost spus chiar de către o persoană importantă!

Detalii șocante despre Vulpița. Copilul din pântece nu este al lui Viorel Stegaru?!


In articol:

Însărcinată în 12 săptămâni, Vulpița și soțul ei au plecat de la Blăgești, după ce soacra acesteia a acuzat-o că poartă în pântece copilul altui bărbat. Cu toate acestea, declarațiile șocante nu se opresc aici! În ediția de astăzi a emisiunii prezentate de Mirela Vaida, a intrat în direct un vecin de-al soților Stegaru, care a făcut declarații școante. Bărbatul susține faptul că Vulpița s-a iubit cu un alt bărbat, un individ in satul Blăgești, iar lucrurile acestea ar fi avut loc atunci când ea s-a întors acasă, iar Viorel a rămas la București.

Citeste si: Momente cumplite pentru Vulpița, după ce a ajuns la București! Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel Stegaru a spus tot adevărul: ”Mi-a zis să fac avort”

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Vulpița a izbucnit în plâns la prima ecografie în sarcină. Vedeta, copleșită de emoții, a făcut o dezvăluire dureroasă: „Mi-aș fi dorit să fie aici, dar nu a vrut”

Vulpița, acuzată de infidelitate!
Vulpița[Sursa foto: Captură YouTube]

”Vulpița s-a întâlnit cu bărbasu Cătălinei. Tot satul știe. În săptămâna aia erai toată mușcată pe gât și peste tot. Nu e copilul lui Viorel!”, a spus vecinul familiei Stegaru, dar care a ținut să-și protejeze identitatea.

Veronica Stegaru a venit cu răspuns imediat și a spus faptul că nu este adevărat ce a declarat bărbatul și a mai ținut să precizeze faptul că în momentul în care a mers la Blăgești nu s-a văzut cu nimeni, doar cu sora ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Cum arată acum soția lui Viorel Stegaru, însărcinată în trei luni. Ce mesaje a primit din partea internauților

Vulpița și Viorel, protagoniștii unor scene violente după întoarcerea în Blăgești! Au devenit din nou virali pe internet, după ce jumătate de milion de oameni i-au văzut așa VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies