Vulpița, apariție ciudată pe plajă! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum era îmbrăcată

Vulpița și Viorel au petrecut un weekend de vis la mare. A fost pentru prima dată când soții din Blăgești au văzut cum arată litoralul românesc.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Vulpița, apariție bizară la mare! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum era îmbrăcată.


In articol:

Vulpița și Viorel Stegaru nu și-ar fi imaginat vreodată că vor ajunge unde sunt astăzi. În urma aparițiilor constante la televizor din ultimele cinci luni, soții din Blăgești au dat lovitura în showbiz. Mai mult decât atât, emisiunea care i-a făcut „vedete” le-a pregătit în weekend și o surpriză pe cinste. Veronica și soțul ei au văzut marea pentru prima dată în viața lor.  

Cum a apărut Vulpița pe plajă?

Deși la început au fost puțin sceptici în ceea ce privește excursia pe litoral, Vulpița și Viorel au dat la o parte toate temerile și au profitat de cea mai frumoasă experiență din viața lor. Dar ceea ce a atras atenția oamenilor care se aflau pe plajă în momentul respectiv a fost felul în care Veronica s-a îmbrăcat pentru a sta la soare. 

Vulpița, apariție bizară la mare! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum era îmbrăcată.

Citeste si: Iulia Vântur în doliu! Mesajul ei după ce un celebru actor indian s-a sinucis: „Nu știm prin ce trece cineva”

Citeste si: Moise Guran a dat lovitura în afaceri! Celebrul prezentator a încasat cele mai mari câștiguri din ultimii 3 ani

Citeste si: Reacţia incredibilă a lui Costin Mărculescu după decesul mamei sale! Ce a făcut actorul la câteva ore după ce femeia i s-a stins în braţe: ”Nu știu câți au trecut prin așa ceva” FOTO

Toate femeile obișnuiesc să poarte costum de baie în momentul în care se tolănesc la soare. Vulpița, însă, a ales să se bronzeze îmbrăcată. Probabil Veronicăi i-a fost rușine să își arate corpul fără haine, doar în costum de baie și a ales o pereche de pantaloni scurți și un tricou care îi lăsa doar buricul la vedere. 

Vulpița, apariție bizară la mare! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum era îmbrăcată.

Veronica a fost atât de încântată de mini-vacanța la mare că a urcat imediat câteva fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde se vedea că este extrem de entuziasmată de weekendul pe care l-a petrecut alături de Viorel pe litoral.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate