Vulpița i-a dat K.O. lui Viorel. Camerele TV au distrus tot. Sunt cele mai dure scene

Vulpița a luat o decizie care l-a șocat pe Viorel. Veronica din Blăgești a spus că vrea o pauză în relația cu Viorel, dorință care i-a fost respectată.

Distribuie pe:


In articol:

Veronica din Blăgești a recurs la o decizie care l-a șocat pe Viorel, după cinci ani de căsnicie. Vulpița i-a spus în direct soțului ei că vrea o pauză, motiv pentru care cei doi soți au dormit separat. Veronica a dormit în patul în care dormea alături de Viorel, iar soțul ei a fost nevoit să doarmă în sufragerie. 

Veronica a luat această decizie radicală după ce l-a văzut pe soțul ei în compania unei alte femei. Soția Vulpiță l-a acuzat pe Viorel de trădare și a recurs la cuvinte grele.

Citeste si: Vulpița și Viorel și-au uitat umila casă din Vaslui. Au primit un apartament în București!

Citeste si: Vulpița Veronica din Blăgești, interzisă de CNA? „O tânără care nu știe pe ce lume trăiește a devenit vedetă”

Citeste si: Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

"Trebuia să o atingi aşa că eşti tu deştept. O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele! (...) Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi!", i-a spus Veronica lui Viorel, fiind extrem de nervoasă, potrivit Spynews.

A doua zi, cei doi soți au spus cum a fost să doarmă separați după cinci ani de căsnicie. Dacă Veronica a fost un pic mai afectată de decizia luată, Viorel nu părea a fi foarte supărat, ba mai mult nu a simțit o mare diferență. 

Veronica din Blăgești a dormit pentru prima dată fără soțul ei. Cu cine și-a petrecut Vulpița noaptea, după ce i-a spus lui Viorel că vrea o pauză

Cu ursulețul primit cadou de la Viorel, soția Vulpiță a recunoscut că nu i-a fost ușor să doarmă singură. 

„Foarte grea (n.red. noaptea fără Viorel”. Am dormit cu ursuleţul. Am dormit cu el în braţe şi îmi pare rău că am luat o decizie foarte... nu trebuia. Nu am putut să dorm chiar devreme. I-am trimis bilețel cu noapte bună, nu mi-a răspuns.", a spus Veronica din Blăgești.

Pe de altă parte, Viorel nu a avut foarte multe de spus și chiar a declarat că a dormit bine fără Veronica și că îi respectă decizia pe care a luat-o. 

"Cum să nu mă vei supărat, că asta e... Dacă a cerut pauză trebuie să o respectăm.", a declarat Viorel în cadrul unei emisiuni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu vrea să ajungă ca Vulpiţa: „O să mor singură”

Bendeac a desființat-o pe Vulpița Veronica din Blăgești: „Așteptăm să vedem ce face la...”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Tzancă Uraganul o încaieră pe Costela cu Vulpița! ”Lasă-l în pace că te... Nu-ți permit să de atingi de VTM!!!”

Posibil atac terorist la Londra! Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies