Vunk, spectacol de exceptie la Sala Polivalenta! Au cantat alaturi de Antonia, Puya, Andra, Monica Anghel sau Eric Martin, iar publicul a fost in delir!

Vunk a sustinut la Sala Polivalenta un concert de-a dreptul exceptional. Cea mai bine cotata trupa rock din ultimul an a facut un show care se poate ridica la cerintele "de afara".

Distribuie pe:

fara descriere
Jocuri de lasere si lumini, scenografie extraordinara si o scena plutitoare au fost elementele care i-au facut pe fani sa uite ca sunt la un concert al unei trupe romanesti. Prestatia de pe scena a fost si ea de nota 10. Alaturi de Cornel Ilie au urcat pe scena nume mari precum Andra, Monica Anghel, Antonia si Puya, iar publicul a fredonat vers cu vers hit-urile formatiei. Pe langa artistii din Romania, Vunk a cantat si alaturi de Eric Martin, solistul trupei Mr Big.

“Aseara mi s-a implinit un vis si am umplut Sala Polivalenta. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive si, mereu, mi-am dorit sa ajungem sa avem forta sa strangem atata lume acolo. Ne bucura extraordinar de mult increderea publicului in ce cantam noi. Sunt foarte mandru si de faptul ca am cantat pe aceeasi scena cu niste artisti asa de valorosi cum au fost invitatii nostri de aseara. Visul meu si al nostru nu se opreste aici. Abia a inceput.”, a declarat Cornel Ilie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate