Wargha Enayati vorbește în emisiunea „Trup și suflet” despre perfecțiunea sufletească. Noua ediție a podcastului apare sâmbătă, la ora 18:00

Renumitul medic cardiolog este cel de-al doilea invitat al Florentinei Opiș în cea de-a doua ediție a emisiunii online „Trup și suflet, disponibilă exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Wargha Enayat este un celebru medic cardiolog, care a simțit să dea mai mult comunității din care face parte. Din dragoste pentru semenii săi, el a înființat una dintre cele mai mari și mai renumite rețele de clinici medicale private din România. Cadrul medical își va pune sufletul pe tavă în cea de-a doua ediție a podcastului „Trup și suflet”, moderat de Florentina Opriș, care va apărea sâmbătă, 13

noiembrie 2021, la ora 18:00, doar pe canalul de Youtube WOWnews. 

Wargha Enayat

Wargha Enayat

[Sursa foto: Captură video ]

Wargha Enayat, despre ce ne aduce mai aproape de menirea noastră pe pământ 

Renumitul medic nu va vorbi despre ceea ce s-a pregătit o viață să facă: medicina, ci va aborda partea spirituală a ființei umane. Wargha Enayat va discuta despre ceea ce este perfecțiunea sufletească și cum un indivit poate să o atingă. De asemenea, cadrul medical este convins de faptul că grijile fiecăruia joacă un rol absolut vital în descoperirea menirii sale în această viață, căci fiecare dintre noi are un scop pentru care s-a născut. 

„Toate grijile universale ne-au adus un pic mai aproape la această perfecțiune sufletească, să ajungem, într-adevăr, la menirea noastră”, a declarat Wargha Enayati în cadrul podcastului „Trup și suflet”.

Wargha Enayat

Wargha Enayat și Florentina Opriș 

[Sursa foto: Captură video ]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: EXCLUSIV Leon Dănăilă, confesiuni emoționante, din spatele unui medic de succes. Premiera mâine, 6 noiembrie, la ora 18:00, în cadrul emisiunii "Trup și suflet"

În continuare, Florentina Opriș dezbate cu invitatul ei un subiect care dă mult de gândit: de ce este ușor să faci un rău decât să dai o mână de ajutor.

„Să faci bine nu este întotdeauna simplu, mai simplu oamenii fac rău decât bine”, concluzionează Florentina Opriș. 

„Pur și simplu îi iubesc pe semenii mei. Dacă este Dragnea (n.r. Liviu Dragnea), dacă este Maria Tereza. Să aibă păreri prorpiii, să caute adevărul, să fie proactiv”, este răspunsul celebrului medic cardiolog. 

Citeste si: Leon Dănăilă, renumitul medic neurochirurg, a vorbit în cadrul emisiunii „Trup și suflet” despre cum funcționează mintea și sufletul: „Este o legătură indisolubilă între creier, viața spirituală, suflet, materia și restul corpului”

Nu ratați cea de-a doua ediție a podcastului „Trup și suflet” cu Florentina Opriș și aflați toate concluziile trase în urma unei discuției cu Wargha Enayat, sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 18:00, exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florentina Opris si Catalin Morosanu fac echipa duminica, la “Roata Norocului”!

Florentina Opris, o femeie implinita: "Timpul vindeca!”

Florentina Opris, eveniment caritabil pentru copiii bolnavi de cancer

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies