Alex Bodi a început să o concureze pe Bianca Drăguşanu! A fost vedeta unui pictorial realizat într-un palat! VIDEO

Alex Bodi a fost vedeta unui pictorial realizat într-un palat, pozând ca un afacerist de succes.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a fost vedeta unui pictorial realizat într-un palat, acum câteva zile. Soţul Biancăi Drăguşanu o copiază pe partenera sa de viaţă, pentru care pictorialele au devenit o rutină de aproape fiecare zi. (vezi motivul pentru care Bianca Drăguşanu a fost operată de urgenţă)

Citeste si: Bianca Drăgușanu se mărită cu Alex Bodi! Detalii de ultimă oră despre nunta anului în showbiz!

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu, bătută de soț. Alex Bodi: „Nu stiu ce bătăi, nu știu de unde atâtea invenții”

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Bodi a contactat un fotograf de la un studio profesionist şi a aranjat ca şedinţa foto să aibă loc la Palatul Noblesse, o casă monument istoric din Bucureşti unde se organizează diverse evenimente. Bodi a pozat ca un om de afaceri care ajunge la biroul său luxos, îmbrăcat la costum şi cu o servietă elegantă.

fara descriere

Alex Bodi a fost vedeta unui pictorial realizat într-un palat: "Succesul este inevitabil!"

Fotograful nu a făcut doar poze, ci a realizat şi un filmuleţ în care se poate vedea cum a fost realizat pictorialul. “#fotoshooting #makingof #movies #action #camera #style #fashion #lifestyle #luxury #always #ready #focused #smile #be #prepared #best #photographer #grateful #blessed #proud”, au fost haştagurile postate de Bodi.

“Realizarile frumoase pleaca din interiorul nostru!!Multa liniste sa ai!!Succesul este inevitabil!...Felicitari si mult succes pe viitor!!...Felicitări și de cât mai multe realizări sa ai parte”, i-au scris amicii lui Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate