Culiţă Sterp i-a mai dat o lovitură lui Carmen de la Sălciua, la fel de dureroasă ca divorţul! Vezi cum a scos-o Culiţă pe Carmen din afacerea pe care au pornit-o împreună!

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua, alături de care înfiinţase o firmă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua în 2019, anul în care au şi divorţat. În decembrie 2017, cei doi au înfiinţat firma „Culiţă şi Carmen SRL”, specializată în activități de interpretare artistică (spectacole), prin care să îşi deruleze afacerile din domeniul muzical.

Citeste si: E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Citeste si: Culiță Sterp, în doliu: ”Astăzi e o zi mai tristă. A murit”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Prima declaraţie a lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital: „Doctorii îi fac niște analize serioase...”

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma înregistrat un profit de 2.171 de lei în 2017 şi unul de 7.276 de lei în 2018. Anul următor, 2019, a fost cel în care Culiţă şi Carmen au divorţat, intervenind o separare şi în afaceri.

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua. A schimbat numele firmei  “Culita SI Carmen Srl"  

Astfel, Culiţă a scos-o pe Carmen din firmă. “Culita SI Carmen Srl (denumire din 2017) a devenit Culita Sterp Srl, are sediul social în Tustea din județul Hunedoara”, se scris pe site-ul listefirme.ro. (vezi cât de  bogată este sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp)

Ministerul de Finanţe nu a publicat, încă, rezultatele financiare valabile pentru 2019. Între timp, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua s-au împăcat şi au reluat şi colaborarea muzicală, astfel că nu este exclus ca ei să redevină parteneri şi în firmă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate