Weekend cu peripetii pentru Fly Project! Si-au pierdut bagajele, iar Tudor a cazut de doua ori pe scena

Doua show-uri de exceptie, o atmosfera incendiara, doar opt ore de somn cumulate dupa patru zile, bagaje pierdute si doua accidente pe scena sunt rezumatul unui nou weekend din turneul international #MostWanted al baietilor de la Fly Project, de aceasta data incheiat cu foarte multe peripetii.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierePe drum spre primul concert, la Almaty, in Kazakhstan, bagajele baietilor de la Fly Project, dar si cele ale dansatoarelor, s-au pierdut, dand peste cap programul bine pus la punct al artistilor. "Toate costumele dansatoarelor si hainele noastre pentru concertele din weekend erau in bagajele care au ajuns la Istanbul. Habar nu aveam in cat timp vor ajunge la noi, asa ca de voie de nevoie am mers la cumparaturi in Kazakhstan", spune Tudor.

Ajunsi in Franta, dupa un lung sir de ore nedormite, Tudor a avut parte de doua accidente pe scena. Acesta a cazut de doua ori de pe scena, din cauza luminilor si a faptului ca scena nu era marcata corect si nu se vedea unde se termina.fara descriere

Pentru ca Tudor si Dan au de ani buni concerte internationale saptamanal, s-au invatat si se adapteaza rapid la orice situatie. Tudor a continuat show-ul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, iar publicul l-a apreciat pentru profesionalism, aplaudand si cantand fiecare piesa impreuna cu el.

La capitolul peripetii trecem si faptul ca, acum aproximativ 2 ani, Tudor a fost retinut pentru o neintelegere legata de viza intr-un aeroport din Rusia, Dan fiind nevoit sa urce pe scena singur.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate