Dezvăluirile lui Florin Pastramă: ”M-ati intrebat ce regim tin si ce fel de suplimente folosesc”

Florin Pastramă și-a informat fanii despre cum a ajuns să arate așa de bine după căsătoria cu Brigitte Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Florin Pastramă și-a informat fanii despre cum a ajuns să arate așa de bine după căsătoria cu Brigitte Sfăt. Într-un mesaj emoționant, Florin a dezvăluit ce shimbare a survenit cu adevărat în viața lui.

Citeste si: Ilie Năstase s-a mutat la Constanţa de dragul soţiei mai tinere cu 29 de ani: „Suntem singuri în blocul în care stăm”

Citeste si: Brigitte Pastramă, noi devăluiri despre relația cu fostul iubit: „În realitate, nu a fost logodnicul meu! Eu l-am fabricat pe Cornel Oană”

”Dragii mei prieteni, aproape toate mesajele voastre sunt despre faptul ca ati observat o schimbare in felul in care arat, m-ati intrebat ce regim tin si ce fel de suplimente folosesc. Va marturisesc ca unica schimbare in viata mea este faptul ca Dumnezeu mi-a hranit sufletul cu iubire si implinire sufleteasca, din momentul in care am decis sa urmez calea Lui , sa las toate placerile de o clipa , sa aleg sa mi intemeiez o familie alaturi de sotia mea minunata, si sa invat sa aleg sa i fiu alaturi si in binecuvantare dar si in incercare, ca un singur trup in Isus. Ma simt un om nou, mai bun si mai implinit, si ii multumesc Domnului pentru tot!”, a notat Pastramă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate