Drama prin care trece soția lui Răzvan Fodor de câțiva ani buni! ”Am pierderi de memorie”

Soția lui Răzvan Fodor, fost prezentator TV și concurent la Asia Express, a întâmpinat o serie de probleme de sănătate încă din timpul sarcinii

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Răzvan Fodor este un tip împlinit din punct de vedere profesional, dar și personal! Fost prezentator TV, dar cu mari șanse de a prinde un nou proiect, el are acasă o soție frumoasă, și ea un cunoscut om de media, și o fetiță frumoasă foc. Citeste si: ŞOC! Adevărul despre Bianca Drăguşanu la show-ul din Asia! Surpriză, când trebuia să iasă cu adevărat diva din competiţie

Până aici, totul pare a fi perfect, însă există și nori negri în familia lui Răzvan Fodor, actualmente concurent la Asia Express, în principal atunci când vine vorba despre nevasta lui, Irina. Femeia a lucrat 30 de ani în televiziune, dar din anul 2011, trece prin clipe dificile, care par că nu se vor termina niciodată: are pierderi de memorie.

fara descriere

Soția lui Răzvan Fodor a spus de unde a început totul! Cred că pierderile de memorie au început odată cu sarcina 

Dezvăluirile au fost făcute, culmea, chiar de Irina Fodor, pe blogul ei, acolo unde a scris că, de ceva timp, a început să uite lucruri.

”De ceva timp am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin. Cred că pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?“, și-a început povestea soţia lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor a continuat pe aceeași linie în privința dezvăluirilor, spunând  că are şi momente când merge din dormitor în bucătărie şi uită ce trebuie să facă, dar şi momente când se întâlneşte cu oameni care o cunosc, dar ea nu îşi aminteşte cum îi cheamă pe aceştia. ”Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: ”Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este? ”. Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: ”Am venit să-mi fac un ceai!”. El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: ”Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?”.

Citeste si: Cum arăta fiica lui Nico pe vremea când era blondă? Alexandra abia își pusese silicoane

Citeste si: Cea mai sexy fotografie cu Lia Bugnar, protagonista de la competiţia din Asia: “Nu mi-e ruşine să pun poza asta cu mine”

Citeste si: Maria Buză este putred de bogată! Vezi ce avere uriaşă are actriţa care participă la show-ul din Asia!

fara descriere

Răzvan Fodor a trecut printr-o adevărată dramă cu soția lui! ”Creierul meu scotoceşte disperat în sertare după nume şi informaţii”

Răzvan Fodor a trecut printr-o adevărată dramă cu soția lui, pentru că și el încearcă măcar să țină pasul cu problemele Irinei, și să treacă peste ele. Noroc că femeia face haz de necaz și explică totul pe un ton hazliu. ”Nu mai spun de situaţiile penibile când vin oameni către mine zâmbind şi gata să mă îmbrăţişeze, iar creierul meu scotoceşte disperat în sertare după nume şi informaţii, dar nu reuşeşte decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap şi într-o situaţie în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul“, a completat Irina pe blog!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate