Magda Ciumac e distrusă de durere: ”Mamă, azi trebuia să-ți spun ”La mulți ani””

Fosta soție a lui Tolea Ciumac și-a pierdut mama anul trecut, după ce femeia a pierdut lupta cu o boală teribilă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta soție a lui Tolea Ciumac și-a pierdut mama anul trecut, după ce femeia a pierdut lupta cu o boală teribilă. Zilele trecute, când mama Magdei Ciumac ar fi împlinit 60 de ani, aceasta a scris un mesaj emoționant în aminitrea celei care i-a dat viață. 

Citeste si: Tolea Ciumac se pensionează dacă ia bătaie din nou de la Rambo: ”Mă apuc de crescut porci”

Citeste si: Povestea impresionantă a lui Rambo, "măcelarul lui Tolea"! Trăiește într-o casă din chirpici, la 14 ani muncea pe șantier și acum se bate pentru a-și ajuta familia

”Mama, azi, trebuia să-ți spun ”La mulți ani”, să-ți aduc flori, să te sun...ca în fiecare an să îmi răspunzi: ”Multumesc la fel, mă, da nu trebuia să te cheltui,, etc, etc etc...Acum: pot doar să mă rog la Dumnezeu...de a avea grijă de tine, de a fi bine acolo unde ești, dacă există viață după moarte!? Eu...oricum: din 8 aprilie, de la moartea ta, nu prea mai cred în nimic...Lipsești mult! ”La mulți ani, mama!” Azi, 20 februarie...trebuia să împlinești 60 ani! Am rămas cu amintirile, cu pozele, cu ultima ta zi, la 59 ani, anul trecut: erai atât de slăbită...dar am fost cu toții lângă tine...acum...nu mai avem unde suna, pe cine suna și pe cine asculta! Te iubim, mama!”, a mărturisit Magda Ciumac. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate