Momentele dramatice prin care a trecut Maria Buză! Vedeta a fost la un pas de moarte la nașterea copilului său! ”Am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital”

Maria Buză, actrița și concurentă la Asia Express, are o poveste de viață impresionantă, plină de cumpene ce ar fi putut duce la tragedii

Autor: Lia Popescu

In articol:

Maria Buză este tot timpul plină de viață, de parcă niciodată nu ar fi trecut prin greutăți! Jovială, om de scenă cu un mare impact la public, talentată și mereu zu un zâmbet pe față, actrița, concurentă la Asia Express, are însă, dincolo de lumina reflectoarelor, multe dureri ascunse, de
la problemele de la nașterea copilului său până la pierderi uriașe în familie.

Maria Buză a trăit șocul vieții în urmă cu 18 ani

Maria Buză formează unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul mioritic alături de George Pătrașcu. Drept dovadă că. şi acum, cei doi recunosc că nu pot sta foarte mult timp departe unul de celălalt. “Eu nu pot să stau fără ea, sunt dependent!”, a povestit bărbatul la o emisiune TV.

Citeste si: Cum arăta fiica lui Nico pe vremea când era blondă? Alexandra abia își pusese silicoane

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Alex Velea se topește de dorul Antoniei. Declarația picantă din Filipine: „În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme”

Citeste si: Alex Velea are parte de necazuri în Asia? "Ni s-a lipit burta de spate. Cred că am o faţă mult prea agresivă"

Puțini știu însă prin ce situație dramatică au trecut, într-un moment al vieții lor, Maria și soțul ei. Totul s-a întâmplat cu mai bine 18 ani în urmă, atunci când Maria Buză trebuia să aducă pe lume un băiat, numai că totul s-a complicat. Atunci, George Pătrașcu a fost întrebat de medici… ce trebuie să salveze, copilul sau mama?

Maria Buză a fost la un pas de moarte! ”Ce salvăm: mama sau copilul?”

Maria Buză a fost la un pas de moarte  și doar o minune a salvat-o. ”A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital, el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă, încât nu putea să aibă și mama, și copilul”, a dezvăluit Maria Buză la TV, completată apoi de soțul ei. ”Ce salvăm: mama sau copilul? Am spus că amândoi. Şi dacă nu putem? În cazul în care nu putem? Mama, am spus. Se pare că Dumnezeu mi i-a salvat pe amândoi. Şi suntem împreună, şi suntem fericiţi, şi ne iubim, împreună cu fiul nostru, chiar dacă nu… nu suntem prea mult timp cu el, să-i acordăm mai mult timp, cât ar trebui. Păi, dacă ne-am apucat de afaceri”, a povestit, anul trecut, George Pătrașcu, bărbatul actriței.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Jojo şi Paul Ipate au plecat în vacanţă în Dubai! Blonda i-a luat şi pe copiii săi, cărora le-a dus dorul pentru că a fost des plecată de acasă!

Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

Anca Sigartău a fost diagnosticată cu o tumoră! S-a vindecat miraculos

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Informația dimineții despre FUEGO. Anunț șoc făcut chiar de Dan Negru

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Anamaria Prodan, dată de gol de fiică. Ce face, de fapt, după divorțul de Reghe

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies