Sosia din Spania a Denisei Răducu, colegă de clasă cu fiul lui Zidane! Cum arată tânăra care a atras atenția prin asemănarea cu regretata interpretă

O româncă din Spania, care seamănă destul de bine cu Denisa Răducu, e prietenă bună cu fiul lui Zinedine Zidane.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

O admiratoare a Denisei Răducu e prietenă cu Luca, unul dintre fiii lui Zinedine Zidane, antrenorul clubului Real Madrid. Românca seamănă fizic cu regretata Denisa și apare pe contul ei de soicalizare precum interpreta care s-a stins în 2017. Conform unor informații provenite prin intermediul [email protected], ea și Luca Zidane au fost colegi de clasă.

fara descriere

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Denisa Răducu? Pare greu de crezut, dar acesta e numărul exact!

Citeste si: Care era cea mai mare dorință a Denisei Răducu înainte să afle că are cancer

Citeste si: Cum a fost surprinsă Denisa Răducu la ultimul ei spectacol! Imaginile spun totul despre ce urma să se întâmplă

 

fara descriere

”Nici acum nu pot crede că Denisa a plecat, fără ea totul este trist. În fiecare zi o caut pe Youtube. Este o fată care seamănă foarte mult cu ea, are strungăreață și aluniță dar în partea cealalta. Sunt ca două picături de apă, din cate am auzit fata este prietenă cu fotbalistul Luca Zidane, care este unul dintre băieții lui Zinedine Zidane. Verisoara mea mi-a spus că cei doi au fost colegi de clasă și ea vine foarte rar în România. Ea se îmbracă precum regretata Deni”, a scris un cititor pe adresa [email protected].

fara descriere

Luca Zidane are 21 de ani, este născut în Franța și este portar la Racing Santander, unde este împrumutat de la Real Madrid, club antrenat de tatăl său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate