Stabilit în Germania, realizatorul tv Doru Braia face o emisiune la radio! Moderatorul e grav bolnav FOTO

Doru Braia (67 de ani) a emigrat în Germania, acolo unde se tratează, dar și muncește, angajându-se mai nou la un post de radio.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Doru Braia (67 de ani) a emigrat recent în Germania, acolo unde se tratează, dar și muncește, angajându-se mai nou la un post de radio. Ani buni realizator tv la Național TV și la OTV, Doru Braia se confruntă cu mari probleme de sănătate, ajungând în scaunul cu rotile, mai nou accentuându-se și necazurile pe plan financiar.

Citeste si: Sandu Lungu îl provoacă la luptă pe Seco Dubravko, după ce a bătut-o pe Daniela Crudu: „Să vină cu mine în cușcă, dacă este bărbat adevărat”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din relația dintre Andreea Bălan și George Burcea! Totul s-a rupt din Mauritius! Ce comportament dubios a avut bărbatul în vacanță

Stabilit de câteva luni în Germania, acolo unde încearcă să-și trateze suferința, Braia s-a angajat la un nou loc de muncă, nu în televiziune, ci în radio, realizând de curând o emisiune pentru românii care locuiesc de ani buni printre străini. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate