What's Up s-a separat de soţie, dar cântăreţul s-a afişat cu fiica sexy a lui Andrei Gheorghe! El şi Katarina au filmat pentru un videoclip!

Fanii au aflat că What's Up s-a separat de soţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că What's Up s-a separat de soţie. Fostul participant la Exatlon a anunțat luni, pe pagina lui de Facebook, că el și Simina nu mai formează un cuplu. What's Up și Simina erau împreună de nouă ani de zile și deveniseră soț și soție în 2016. (vezi ce a spus What's Up  despre conflictul pe care l-a avut cu Lili Sandu la Exatlon)

Citeste si: EXATLON sezonul 3! Legătura dintre AMI şi What’s Up! Ea este femeia din cauza căreia cântăreţul nu a mai plecat în luna de miere

Citeste si: Cronica scandalurilor de la Exatlon! Care au fost cele mai tensionate momente din show-ul fenomen al anului 2018!

Citeste si: Împăcare la Exatlon! Mirel Drăgan a făcut pace cu What' s Up! Ce şi-au spus faimoşii la o ieşire în oraş

What's Up s-a separat de soţie: „Au fost 9 ani frumoși"

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer”, a scris What's Up pe pagina lui de Facebook. 

fara descriere

What's Up s-a separat de soţie. Acum colaborează cu Katarina

Nu mai e un secret că What's Up s-a separat de soţie. Cântăreţul se concentrează pe cariera muzicală, iar în această perioadă filmează un videoclip împreună cu Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe. Celebrul om de radio şi televiziune, decedat în martie 2018, la 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, care sunt ai Petruţei, cea de-a doua sa soţie, cu care Gheorghe a avut o relaţie extrem de apropiată. În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală, lansînd diverse clipuri pe internet, iar acum colaborează cu What's Up. Katarina s-a remarcat şi prin câteva pictoriale sexy, cu care şi-a câştigat sute de fani pe paginile de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate