What’s UP, scandal monstru cu Shift și Ruby. Cei trei și-au aruncat cuvinte grele și au plâns, la TV. De la ce a pornit totul: ”Să vă fie rușine!”

What’s UP, Ruby și Shift au ajuns la cuțite.

Autor: Alis Pop

In articol:

What’s UP, Ruby și Shift sunt prieteni de ani buni și nimic nu părea, cel puțin până acum, să le strice legătura pe care o au.

Doar că o simplă apariție televizată, ce se voia a fi o emisiune în care să domnească starea de bine, a dus la ruinarea unei vechi prietenii.

Citește și: SHIFT Biografie: nume real, vârstă, carieră. Puțini știu ce a studiat, de fapt, cântărețul

What s UP, Ruby, Shift

What’s UP, scandal monstru cu Shift și Ruby

[Sursa foto: Captura video]

Prietenia celor trei, în impas 

Totul a început din momentul în care Ruby a făcut echipă cu Shift, iar What’s UP cu JO. Simțindu-se singur și fără ajutor în a îndeplini una dintre probe, artistul s-a enervat, și-a luat lucrurile și a vrut să părăsească emisiunea.

Moment în care a intervenit Nea Marin, în fața căruia cântărețul a și clacat și a izbucnit în lacrimi, mărturisind și care este, de fapt, oful său.

”What’s UP:- Eu sunt un suflet blând, vă ajut pe toți, vă iubesc pe toți, încerc să fie bine, dar nimeni nu e alături de mine. Sunt obosit să nu fie nimeni alături de mine, nu-mi pare rău că m-am enervat.

Nimeni nu mai e bun cu nimeni, sunt sătul, râd toți de bine că eu vorbesc de bine și când dau de greu sunt singur

Nea Marin:- Plângea, și-a luat rucsacul, că el pleacă acasă. L-am ținut în brațe, ca pe un copil.

What’s UP:- I-am mulțumit că e lângă mine, i-am explicat de ce sufăr și de ce plâng”, este o parte din ceea ce s-a întâmplat la TV. 

Însă, deși părea că artistul s-a liniștit și că situația revine la normal, apariția celor pe care el îi numește frați l-a scos iar din minți.

A fost nevoie doar să fie întrebat ce are și de ce a făcut o asemenea scenă, că What’s UP a și izbucnit. Cântărețul le-a reproșat lui Shift și lui Ruby că l-au ignorat toată ziua.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Mai mult decât atât, de la un astfel de reproș și până la o ceartă în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un pas.

Asta și pentru că nici Ruby și nici Shift nu au putut să tacă în fața fratelui lor. Fiecare și-a spus punctul de vedere, ba chiar au trecut și la amenințări cu privire la prietenia lor, care se află pe muchie de cuțit.

Atât Shift, cât și artista, în fața vorbelor dure ale lui What’s UP, i-au mărturisit că pentru ei se încheiat orice legătură ar fi avut ei, indiferent cât de apropiați au fost înainte.

What’s UP:- Nu ați avut un ochi pentru mine, ați râs de mine, am stat singur, tu (n.r. Ruby) ai stat toată ziua cu pisica aia în brațe.

Ruby: Da, pentru că iubesc animalele, tu te superi mai des decât orice pisică... N-am înțeles ce s-a întâmplat, că nu l-am băgat în seamă, habar nu am... și că cică râdeam când el plângea...

Shift: Nu înțeleg ce s-a întâmplat, nu înțeleg de ce, nu vreau să intru în energia aia.

What’s UP:- Scopul meu nu este să fac rău nimănui, mai ales fraților mei. Dar în momentul în care doi dintre frații mei nu au avut ochi și pentru mine, în timp ce eu eram singur, dar mereu cu ochii pe ei să vad dacă au vreo nevoie, aveam așteptări de la ei. Shift nici nu mă privește.

Shift:- Bă, să vorbești așa cu mine când o să-ți fac și eu ție așa. Ce ți-am făcut?

What’s UP:- M-ai ignorat, mă! Stăteai cu toată lumea, eu plângeam, îmi tremurau genunchii și bărbia...

Shift: Mă, dar tu crezi că numai tu ai probleme pe pământul ăsta? Hai, du-te, mergi cu Domnul!

What’s UP:- Eu te văd că suferi și te ignor, mă?

Shift: Potolește-te!

Ruby:- Termină! Nu te mai uita așa la mine că acum încheiem prietenia, pa!... Chiar mereu spunem cât de norocoși suntem că ne avem unul pe altul și împărțim același suflet și e nașpa, m-am enervat.

What’s UP: Să vă fie rușine, mă, o să vă țin minte toată viața mea. Cum râde ăla (n.r. Shift), nu ți-e, mă, rușine?

Shift: Bă, tu nu te mai băga în seamă cu mine... Nu înțeleg ce are cu mine și cu Ruby, care suntem cu el ca frații.

What’s UP:- Bă, tu cu mine de astăzi, vrei să încheiem prietenia asta acum?”, este o altă parte din discuția purtată pe un ton aspru de cei trei.

Citește și: Ce-au facut Tudor de la Fly Project si Shift la un eveniment monden! De plictiseala, au luat telefonul unui jurnalist si s-au filmat vorbind...colorat! VIDEO EXCLUSIV!

După o asemenea dispută, neașteptată, vizibil afectat, What’s UP a mărturisit că nu este supărat pe cei doi artiști, ba chiar, este dispus să îi ajute în continuare ori de câte ori au nevoie.

Însă, subliniază el, îi și înțelege dacă cei doi nu vor să mai aibă nicio legătură cu el, dar nu renunță la prietenia lor, ci așteaptă să le treacă supărarea.

”Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi mai avem probleme acasă și uneori o mai luăm razna. Ca să închid subiectul ăsta: sora mea, te iubesc foarte mult. Fratele meu, te iubesc infinit. Oricând va fi nevoit eu voi fi în preajma voastră, dacă în continuare nu mai vreți să îmi vorbiți, eu vă înțeleg și aștept să vă treacă supărarea”, a încheiat What’s UP.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ruby a căzut de patru ori în timpul unui concert! Tot în fața oamenilor, vedeta a fost la un pas să rămână complet goală după ce i s-a rupt rochia

Ruby și-a dus bunica în club, de ziua ei. Cum a filmat-o pe mamaia Gherghina: ,,Am luat-o cu forţa”

Ruby, surpriză de proporții pentru bunica ei! Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Ruby, surpriză de proporții pentru bunica ei! Mamaia Gherghina a împlinit 85 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies