What’s Up și noua iubită, gest neașteptat! Ce au făcut cei doi, după ce au recunoscut relația

What’s Up și noua iubită au făcut un gest romantic, pentru a-și demonstra sentimentele

Distribuie pe:

Autor: M.V.

what's up si iubita

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat că se desparte de Simina, solistul What’s Up iubește din nou, iar cea care a înlocuit-o pe soția sa i-a adus liniștea de care avea nevoie.


In articol:

Artistul și Simina au divorțat la notar în urmă cu peste două luni, iar pe 12 august i-au anunțat pe toți că au luat-o pe drumuri diferite.

Iar dacă lumea îi plângea de milă lui What’s Up, ei bine, acesta este mai fericit ca niciodată și a decis să facă public acest lucru.

„De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgostești. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună iar acum sunt îndrăgostit şi da nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine și că viața merge înainte”, a anunțat Marius Ivancea, cunoscut de către public ca What’s Up.

 

Interpretul piesei „Taxi” nu a stat mult pe gânduri și a mers împreună cu iubita sa la un salon, unde și-au făcut un tatauj identic pe degetul inelar. Cei doi au ales să își tatueze un fluture, iar gestul a fost extrem de apreciat de către fanii artistului.

Citeste si: La ce operație a fost supus Mario Iorgulescu, imediat cum a fost dus la spital! Medicii i-au scos intestinul subțire

Citeste si: Mario Iorgulescu a ieșit din comă, dar rămâne în continuare conectat la aparate

Citeste si: Un bărbat de 83 de ani din Iași s-a căsătorit cu aleasa lui, cu 27 de ani mai tânără ca el: "A refuzat să pupe mireasa la Starea Civilă, pe motiv că..."

What's Up, prima apariție după ce s-a aflat că a divorțat! De ce s-a despărțit, de fapt, de Simina

What's Up a vorbit la Teo Show despre motivele care au dus la divorțul de Simina. Cântărețul a explicat de ce el și soția lui au luat decizia să meargă pe drumuri separate. Whatzy susține că nu vrea să fie privit cu compasiune, de parcă cineva din viața lui ar fi murit.

"Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba...Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă. Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu.

 

What's Up, prima apariție după ce s-a aflat că a divorțat! De ce s-a despărțit, de fapt, de Simina

Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică. Între mine și Simina... a degenerat situația pentru că... Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam. Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul What's Up și uitasem de Simina și Marius. Am hotărât să se termine și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit", a declarat What's Up la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate