Stiri

WhatsApp face o schimbare majora care ii va afecta pe fiecare din cei 1.5 miliarde de toti utilizatori!

Aplicatia WhatsApp face o schimbare pentru a limita imprastierea rapida a stirilor false.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
 WhatsApp face o schimbare majora care ii va afecta pe fiecare din cei 1.5 miliarde de toti utilizatori! icon photo
 
WhatsApp se alatura luptei impotriva distribuirii stirilor false facand o schimbare majora care ii va afecta pe toti cei 1.5 miliarde de utilizatori. 
 
Aplicatia, detinuta de Facebook, va incepe sa limiteze optiunea oamenilor de a retransmite mesaje grupurilor mari de persoane. Ideea este, in teorie,  ca va fi mult mai greu pentru informatiile false sa devina virale si asa vor opri raspandirea acestora. 
 
Desi noua strategie va fi aplicata in toata lumea, WhatsApp duce lucrurile si m ai departe in India. 
 
"In India, acolo unde oamenii distribuie mesaje, fotografii si filmulete mai mult decat in orice alta tara din lume, vom testa o limita de doar 5 chat-uri in acelasi timp si vomj scoate butonul pentru redistribuire din dreptul mesajelor multimedia", a spus compania. 
 
in restul lumii utilizatorii vor putea sa redistribuie mesajele catre 20 de persoane. Limita anterioara era de 250.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune